FAV BREAKIE

P1450080

Granola med jordgubbar och banan.  Detta är min favoritfrukost av allt just nu! Denna är med mjölk men jag brukar oftast ha kvarg utblandad med vatten eller fil/yoghurt som är lite matigare. Detta är för mig godare än godis. Gillar ni Granola? Har ni testat göra egen? Det är mitt nästa projekt så fort jag har lite tid över.
Granola with strawberries and banana. This is my favorite breakfast of all right now! This is with milk but I usually have quark mixed with water or yogurt that is a little more filling. For me this is better than candy. Do you like granola? Have you tried making your own? That is my next project as soon as I have some free time.

15 reaktioner på “FAV BREAKIE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR