LEGDAY

P1460669

 Knäböj, raka marklyft, utfallssteg, bulgariska utfall, sidosteg med gummiband och jumping lunges var mitt benpass igår. Jag är tröttare än någonsin i mitt liv pga jetlag och skola hela dagarna, har seriöst gråtit på nätterna av frustration av att jag inte kunnat sova =( Har inte heller haft en minut över idag så ursäktar den sena uppdateringen. Men dagens ljuspunkt (förutom träning) var att jag fick tillbaka mitt teoriprov som jag var helt säker att jag bommat! Klarade båda proven jag gjorde!!! 😀 Man måste ha 80% rätt på proven på pt-school för att få godkänt. Nu gjorde jag två små prov men det känns jätteskönt i alla fall. Bara 14 av 18 kvar.

Squats, straight leg deadlifts, lunges, Bulgarian split squats, side steps with rubber bands and jumping lunges was my leg workout yesterday. I’m more tired than ever in my life because of jetlag and school all days, I have seriously cried at nights of frustration that I cant not sleep = (I have not had a minute free today so excuse the late update. But today’s bright thing (besides training ) was that I got my theory test back which I was quite sure that I failed! I passed both tests I did!!! :D You have to have 80% correct on the tests on pt-school to get approved. I made two small tests but it feels great in any case. Only 14 of 18 left.

P1460703

6 reaktioner på “LEGDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR