ME IN THE MIRROR

P1450648

Igår så körde jag mage på gymmet. Det blev ett intensivt lite lättare pass pga min dödliga trötthet. Idag blir det lite tyngre  😉 Det finns egentligen inga ursäkter till att inte ta sig till gymmet sålänge man inte har några orröliga problem om ni förstår. Eftersom jag i vanliga fall har flexibla tider är det lätt att tänka att jag såklart har tid.. Men nu PRIORITERAR jag min träning över allt annat. Varör? Det gör mig gladast, friskast och mest energi. Prioriteringar mina vänner! <3 Jag prioriterar i att investera min tid i mig själv och tänker långsiktigt.

 Yesterday I did abs at the gym. It was an intense little lighter workouts because my tiredness. Today there will be a little heavier 😉 There are really no excuses for not getting to the gym as long as you do not have any ”real” problems if you understand what I mean. Since I usually have flexible hours, it is easy to think that obviously I have the time .. But now I have to prioritate my training over everything else. Why? It makes me the happiest, healthiest and gives me the most energy. Priorities my friends! <3 I prioritize my time to invest in myself and thinking long term.

9 reaktioner på “ME IN THE MIRROR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR