STUDY

P1460426

Såhär fint ser det ut när jag pluggar! 😉 Har ju allt material digitalt, så skönt att slippa släpa med sig allt. Köpte en iPad istället, just innan utbildningen startade. Har försökt att inte lägga så mycket tankar kring plugget här och fokusera på tjejerna men nästa vecka i Portugal (följer med på Ako & Peters resa med Profitnesscamps) ska jag plugga varje dag. Jag har som sagt 15 st prov när jag kommer hem så det är bara att börja nöta. Kommer kännas konstigt att vara hemma utan att ha lektioner varje dag. Men det blir härligt att komma igång med allt som varit på paus sedan i augusti. Sist jag var ledig var nog då..? Har knappt varit i Sverige sedan dess heller, så i mitt huvud har vi fortfarande sensommar… Kommer bli en riktig käftsmäll att komma hem haha! Men jag pratade med gulliga gänget på PT-school, har fått mycket mail angående utbildningen och många är nyfikna. Jag fick äran att ha en kampanj till mina läsare. Om ni anger meddelandet ”Alexandra Bring” och bokar PT-utbildningen HÄR så får ni över 22000:- i rabatt!! Ni får hela steg 1 + 2 för 50000:- som börjar i nov. Jättebra! Jag kan varmt rekommendera skolan och är sjukt nöjd som ni vet. Glöm inte att skriva meddelandet bara :)! Så kanske vi ses på skolan framöver…

1 reaktion på “STUDY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR