PORTUGAL IT IS

P1430994

Äntligen i Portugal! Vi reste imorse och har strosat runt här i fina Ericeira och kollat in allt =) Efter en god lunch med kycklingfilé, stuvad spenat & bakad potatis gick vi till campet och vilade lite. Nu ska jag strax väcka A och vi ska köra ett pass på campets egna crossfit-box. Jag ska köra knäböj! Nu har jag vilat tillräckligt. Sömn, mycket mat & vila = Ny Alex! Det är i alla fall så vackert här. Imorgon kommer alla så vi passar på att träna 😉 Jag har tänkt börja följa min squat routine igen, denna gång blir målet att klara 80 kg i knäböj. Jag har blivit mycket svagare i böjen så behöver en liten morot. Wihoo, nya mål! Love it! Trevlig fredag puss!
Finally in Portugal! We arrived this morning and today we’ve been checking everything out here in Ericeira. A lunch with chicken, spinach & baked potato will hopefully help my wokrout. It’s time for squats! I am going to follow my old squat routine, this time with the goal to do 80 kg back squat. I am much weaker now and I need something that pushes me out of my comfy zone. Wihoo, I love to have goals! Enjoy your friday xxx

1 reaktion på “PORTUGAL IT IS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR