MORNING MORNING

P1440465

Imorse började jag dagen med 18 minuter meditation för första gången. Körde först 3 min för att se vad det var, men det var lite väl kort så tog ett långt program. Det fungerade väl ok, jag började bli riktigt rastlös efter en stund. Mina tankar började springa iväg många gånger men försökte verkligen fokusera på andningen. Måste tydligen öva upp det där med att slappna av 😉 Nu testade jag Mindfulness-appen som många tipsade om. Tänkte testa några andra typer också jag fått tips om. Nu sitter jag & jobbar lite. Är stel i nacken sedan passet igår, ska berätta mer om det sen. Vi håller på fixa inför lanseringen av FEMIMAL. Flera vändor fram & tillbaka, men det måste bli perfekt! Måste också betala räkningar, sånt man gärna skulle slippa =P Jag hatar att ha saker hängande, brukar betala alla räkningar prick den 25e hemma. Vissa väntar till sista stund, jag blir galen av sånt!
This morning I started the day with 18 minutes meditation. I first did 3 minutes just to try it, later  I tried the longer program 15 minutes. It was ok. I got a bit bored after a while. My thoughts started running but I tried to stay focused. I have to improve my relax ability. Now it’s time for more work. We are fixing for the release of FEMIMAL. Much things to do! I also have to pay my bills. Not so fun haha!!

5 reaktioner på “MORNING MORNING”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag är lika dan som dig gällande räkningarna. Betalar alltid den 25 så är det gjort sen 🙂

 • Jessica skriver:

  Det är lite svårt i början men efter ett tag kan det vara svårt att låta bli 🙂

 • s skriver:

  Hej!
  Kom till att tänka på dig när jag stoppade några lakrits pastiller i mun…
  Beskrivning: Renée Voltaires lakritspastiller innehåller 100% lakritsextrakt och ingenting annat.
  Dämpar lakrits suget..tycker jag. Finns här: http://www.apotea.se/lakritspastiller-metallask-40-g
  Sen vill jag med tipsa om dessa:http://www.apotea.se/nellie-dellies-salty-liquorice-90-g
  De är riktigt goda tycker jag..
  Beskrivning: Nellie Dellies är lakrits utan tillsatt socker, sötad med stevia. Eftersom Nellie Dellies inte innehåller tillsatt socker har godiset färre kalorier.
  Rik på fibrer – bör njutas i små mängder.
  Tack för mig..
  Hoppas du hittar något lakrits som magen din mår bra av=)

 • Marika skriver:

  Hej! 🙂 Jag undrar över en vit tröja med öppen rygg som du har när du gör chin ups på insta. Vart har du köpt den? 🙂 tyckte verkligen att den var skitsnygg och vill så gärna ha den, så mkt att jag sitter mitt i natten och skriver detta haha XP skulle bli så tacksam om du svarade!! 🙂 Hoppas du förstår vilken jag syftar på, bilden med chin upsen är nyigen upplagd på insta, så det är ingen gammal bild. + att du har även en orange sport bh till tröjan.
  Tack så jätte mycket för svar på förhand!
  Kramar Marika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR