FURRY

Desktop22

BLACK / WHITE

Aaah! Satt och klickade och såg att Rebecca Stellas nya kollektion (HÄR) har kommit. När jag kollar på bilder från Sverige är det här det som kändes mest lockande haha <3 Hade gärna glidit runt i snygga klänningar ett tag till men jag blir sjukt mysig på vinter/höst. Min hemlängtan är redan borta men förhoppningsvis så kanske jag hinner få lite under veckan.. Det är dessutom flygstrejk & just det flyget vi ska hem med är inställt, vi får se hur det går att lösa! =) No stress. Idag är det dags för squats, woho! Ska ladda med en stor frukost. Vi hörs senare..

Rebecca Stellas collection (here) has arrived. These pieces felt most nice to me according to the weather at home haha!  I get so cozy when it’s cold. I don’t feel homesick anymore but I hope it will come back during the week. Our flight is cancelled though, but we will solve that I guess 😉 Today it’s squat day, gotta load with a big breakfast! Talk to you later.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR