RSR DAY 2

P1460546
P1460570

Sådär, då var mitt andra pass avslutat på min RSR =) Igår var det alltså 60 kg, 3 reps x 6 set. Det kändes bättre men fortfarande sjukt tungt alltså! Hade lättare att pressa ut knäna än förra passet i alla fall. Skönt. Behövde bana in rörelsen med vikt igen känns det som. Har också lyckats övertala Jill och Elizabeth här att köra med mig, så nu är vi flera 😉 Tänkte köra ett till pass efteråt men det blev så sent och mörkt, så idag blir det mer fokus på överkropp! Idag är det dags för surf. Har aldrig surfat förut och har vattenfobi så det blir spännande. Jag försöker utsätta mig för lite saker som stör mig att jag är rädd för. Om det var klokt eller inte får vi se…
My second RSR workout done =) 60 kg, 3 reps x 6 set. It felt better but it’s still tough. This time it felt easier to push my knees out. Jill & Elizabeth here joins my program now, it’s fun to do it with someone! Today it’s more focus on the upperbody.  But first – time to surf. I have never surfed before and also I am scared of the water so this will be exciting..

8 reaktioner på “RSR DAY 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR