I DID IT

P1460618

147 vågor, 13 liter saltvatten och 1000 hjärtklappningar. Haha, nej men jag SURFADE IGÅR! Övervann min otroliga vattenrädsla för öppet vatten och njöt på  riktigt!! 😀 Följde med gänget från Profitnesscamp och första vågen ut var så läskig. Har inte varit i öppet vatten längre ut än höften sen jag var ung. Berättade efter några gånger att jag var rädd för vatten till instruktören, då tog han mig ut till där jag inte ens bottnade (jävel haha) men lugnade mig hela tiden. Det enda fokus jag hade just då var att ta mig in snabbt. De andra vågorna fick jag ta längre in och tillslut så stog jag där på brädan 😀 Gjorde det mesta fel, satte i knäet, hade linan på fel fot, böjde inte knäna rätt men jag ska nog surfa en gång till på fredag så då ska jag försöka fokusera på tekniken haha. Det var i alla fall så kul. Var jättenöjd efteråt!
147 waves, 13 liters of salt water later… Hahaha I SURFED YESYERDAY! Even though I have phobia for water. I followed the group from Profitnesscamps and the first wave was soo scary. I haven’t been that far out since I was little. I told the instructors I was scared of water and he took me to a deep place (mean fucker hahah) but kept me calm. My only focus right then was to get back in as fast as possible. When I took the waves furhter in I wasnt as scared and finally I was up on that board! I did everything wrong though but on friday I probably will do it again and work on my technique 🙂

P1460730
P1460731

The face that says it all 😀

P1460667

Me and Peter flexing our backs in wetsuits, haha!

P1460805

Not our regular couple-shot!

8 reaktioner på “I DID IT”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Men va grym du är Alex 😀

 • Johanna skriver:

  Gud vad duktigt av dig!

 • Janna skriver:

  Surfing is really awesome! I´m so happy that you tried! I love surfing more than any other sport. I think it is the best therapy for your fear of open water. When you surf you learn to ”read” the ocean better, the waves and tide. I think surfing is very shooting as well. The ocean is so beautiful, powerful, peaceful and magnificent. The rest of the world disappears when you are catching a good wave. It´s kind of a zen experience. Please promise me to try it as long as you know what I am talking about! It is a very beautiful sport which makes you feel one with nature. One time a friend of me saw me wipe out (falling off the surfboard when riding a wave) really bad. I went back to the beach to calm down and drink some water. My hands were shaking and after a while I calmed down and stood up to went back in. My friend was confused and asked if I wasn´t afraid to get back in, after such an incident. I said: ”the pleasure of surfing is so much greater than I am afraid of it.” I think it sums it up really good. It´s not like you are the only one who is afraid. I just think the beautiful moments overweight the ones with 14 liter salt water in your mouth. 🙂

  May the waves be with you! 😉

 • Isabelle skriver:

  Hej! Har en fråga angående träning i kombination med mat och jag hoppas du kan hjälpa mig.

  Hinner inte träna på morgonen då jag redan går upp 5:30 för att hinna. Har bara 30 min lunch på jobbet så hinner inte träna då heller… Kommer hem runt 18:00-tiden och är då vrålhungrig och måste laga mat till kidsen. Efter det har jag äntligen tid att träna.

  Problemet är att jag då ätit 30-45 minuter innan det är träningsdags. Förbränningen är väl inte på topp då? Man ”ska” väl inte ha ätit på 2 timmar för att förbränna? Är det ”onödigt” att powerwalka, stavgång, jogg eller promenera när man ätit så kort tid innan? Målet med min träning är att må bättre och bli av med några kilon…
  Kan inte vänta två timmar efter jag ätit pga. tidsbrist. HUR ska jag göra att trots späckat schema lyckas träna och gå ner lite i vikt? 🙂
  Tack på förhand!

 • Johanna skriver:

  Sjukt starkt jobbat, du är grym! Kram

 • Lovisa skriver:

  Ser helt otroligt kul ut! Vad modigt av dig 🙂 Och vilken fin bild på dig och Ako!

 • Jessica skriver:

  Grymt jobbat! =D

 • mathilda skriver:

  FAAN vad kul!! Vill också surfa, är dock precis som du rädd för öppet vatten. Men får jag chansen någon gång så SKA jag surfa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR