FOCUS

P1490790

Asså HAHA Ako hade fotat mig utan att jag visste om det när jag tränade. Blicken säger väl allt 😀 Oftast lägger jag upp saker här som är tagna efter mitt pass och jag ber någon fota något för att det inte ska störa mitt träningspass (eller deras). Det gör nog att det mesta ser ut att vara guld och gröna skogar (även om tekniken kan vara lite sådär pga trötthet). När jag tränar så gör jag så sjuka miner och jag kollar absolut inte och ler till någon kamera. Vissa som tränar med mig blir chockade över att ”jag faktiskt tränar hårt”. Såklart har jag också mina virrpass men mina pass är oftast 100% fokus och jag blir arg om jag tränar med någon som pratar under seten. Igår tränade jag med en tjej här och det var skitroligt, hon tyckte att jag var hård men det var bra. När jag coachar så är jag också ganska hård. Det är en sida av mig som sällan kommer fram till vardags, men såfort jag kommer in på gymmet. Många blir ynkliga när man tränar. När jag själv tränar så tänker jag att när det börjar svida i musklerna så börjar det ge något. Jag försöker på majoriteten av mina pass att pusha mig själv ur min comfort-zone. Det var skönt att komma hit,  i Spanien hade jag inte det fokuset med mig men här har jag kört bra pass. Känns riktigt skönt att vara tillbaka! Jag tycker att det roligaste som finns är att pusha andra till samma känsla. Saknar redan att pusha tjejerna..

P1490804

En av tjejerna på Ako & Peters resa som inte tränade (därav outfiten), fick liten genomgång för att komma åt rumpan =P

6 reaktioner på “FOCUS”

 • jeanette skriver:

  Hej!
  Har du något tips för att få fastare armar? 🙂
  Jag har väldigt lätt för att bygga muskler på armarna, men vill gärna få bort lite fett därifrån då det oftast hamnar där på mig haha. Kram!

 • Moa skriver:

  Hej! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med (och eftersom att jag kommer glömma att gå tillbaka i kommentarerna och kika efter svar så får du väldigt gärna svara i ett inlägg ;)). Det är såhär att jag tycker att det är väldigt kul att träna och gör det gärna, men har väldigt svårt att hitta tid till det. Jag jobbar som just nu som lärare vilket inte är det mest fartfyllda jobbet ur rörelsesynpunkt, till våren ska jag dock börja plugga med även där blir det mycket stillasittande vid dator då utbildningen är på distans. Utöver det har jag tre hästar som varje dag ska tas om hand och motioneras och även om ridningen i sig absolut kräver muskler och uthållighet så blir jag ganska ensidigt tränad då all min träning ser likadan ut. Hästarna tar ungefär 5-6 timmar om dagen och det finns ingen möjlighet för mig att korta ner sen tiden då jag är mån om att alla ska hålla för den typen av tävlingar jag rider.

  Flummigt blev det, men du kanske har något tips på hur jag ska kunna göra för att hitta lite tid till att träna mig själv lika bra och noggrant som jag gör med hästarna?

  En fråga till, hur långa måste ett pass vara för att det ska ”ge något” – alltså hur länge behöver man träna för att set ska bli en effekt av det?

  Kram Moa

 • Sandra Ottosson skriver:

  Sånna här bilder tycker jag om. Ärliga bilder som fångar ögonblicket. Fler sånna!

 • mylene skriver:

  Hi !
  Can you tell what is your programm : which muscle, how many rep, which day? Pleeeeease? Thank you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR