COZY

PB180003

Tights – Bershka.

En sak jag älskar är att träna sent på kvällen! När gymmet typ är tomt och stämningen är skön. Jag tränar inte alls bra på morgonen. Känner mig svag, dåligt humör, trött haha.. Vissa älskar att träna och blir pigga av det, jag blir bara trött 😀  Brukar ni träna på morgonen eller kvällen? PS kolla i min shaker. FEMINO, vår BCAA. Hihi japp allt är hemma hos mig nu 😉 Känns så nice. Verkligen längtat efter mina bebisar. Nu sitter jag hos min grymma frisör och piffar till lite. Ska på möte med banken senare, hoppas att det går bra. Hörs sen! <3

20 reaktioner på “COZY”

 • GoForFit skriver:

  Jag känner mig också svag på morgonen, ofta iallafall. Men det är ändå något visst med att träna sådär snortidigt, jag blir piggare och gladare hela dagen. Men med tanke på att jag känner mig svagare föredrar jag att variera tiderna jag tränar på 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag tränar helst vid 12-13 då är jag som piggast ;D

 • Sussi skriver:

  Men det gör ju så mycket resten av dagen när man tränar tidigt. Nu kör jag bootcamp och kommer hem halv tio 2 dagar i veckan. Det tar onödigt lång tid för mig att varva ner på kvällarna vilket resulterar i att jag blir ovanligt morgontrött än vanligt. Därför gillar jag morgonträning, Sen har ju jag ett 8-17 jobb också jag måste ju verkligen vara vaken en viss tid på morgonen. Kanske därför jag ogillar att träna senare på kvällen.

 • Josefine skriver:

  Hej!
  Jag älskar din blogg och testar alltid övningarna du lägger upp för att ge mig själv en ny och bra utmaning. Stor guldstjärna till dig!
  Jag tänkte höra vad du tycker om bulkning och deffning? Specifikt för tjejer.
  Tack på förhand!
  Mvh Josefine

  • Alexandra Bring skriver:

   Det är väl det optimala för att bygga massa och många som tävlar. Det är dock ingenting jag skulle göra eftersom jag har svårt att tro att min kropp skulle må bra av ett kraftigt underskott eller ettt kraftigt överskott av skit som tyvärr många bulkningar består av! Men det är effektivt =)

 • Emma skriver:

  Jag blir också trött av att träna! hallå man tar ju ut sig max? haha.. Aldrig fattat det där med att man skulle få energi för hela dagen med morgonträning. Trots det gör jag det (eller förmiddag/lunch) ibland ändå, är liksom skönt att ”ha det klart” när man går hem för dagen 🙂

 • Camilla skriver:

  Vart är linnet ifrån? 🙂

 • Sarah skriver:

  Jag tränar helst på eftermiddagen, kvällen. Då har jag som mest energi. Däremot är kondition skönt att köra på morgonen .:)

 • Maja skriver:

  Jag var ute på klockan sex på morgonen varje dag på morgon cardio för ett tag och kände att jag blev piggare. Det svåra är väl bara för mig att faktiskt ta sig upp haha. Annars har jag som rutin att gymma efter skolan och det funkar jätte bra för mig, då är klockan runt 3-4 🙂

 • Jessica skriver:

  Tränar helst på morgonen, då har jag gjort de och har samtidigt hela dagen kvar =)

 • karin skriver:

  Jag tränar helst, och som bäst, på morgonen eller förmiddagen. På kvällen har jag slut på energi och passet har en förmåga att bli dåligt.

 • Julia skriver:

  Älskar din blogg och alla styrkeövningar du lägger upp! Jag undrar däremot hur du värmer upp innan styrketräning? Jag har rätt bra koll på alla övningar, men vet inte hur jag ska värma upp inför varje pass! Har du några tips på uppvärmningsövningar för varje muskelgrupp?

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag är inte så bra på uppvärmning men jag brukar köra lite mer dynamiskt. Ska försöka visa nån dag!

 • Elisa skriver:

  Hej Alexandra!

  Vart har du hittar tightsen? Jag letar och letar men kan inte hitta dem någonstans. Skulle vilja ställa samma fråga om skorna. Jätte fina! Vore mycket tacksam för svar.

  Med vänlig hälsning,
  Elisa

 • Nathalie skriver:

  Jag älskar att träna på morgonen, när jag har möjlighet! En bra start på dagen och gymmet är tomt! :)))

 • Pernilla skriver:

  Om man vill gå ner i vikt vad ska man då drick innan/före/under/efter (istället för målmat)? Finns så mycket pulver och shakes så noll koll! Tacksam för svar

  //

 • Mimmi skriver:

  Aa har oxå svårt att träna hårt men en promenad går bra på morgonen för min del 🙂 snygg du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR