MUCH GOING ON

PB180037

Haha alltså igår använde jag BUS i ansiktet men jag har redan skugga ovanför min läpp för att den sticker ut, det blev inte bättre med en BUS-rand. Så om ni undrar ifall jag också kör på Movember så har ni svaret. Shit vilka dagar jag har just nu! Det är verkligen helt galet. Mycket som händer, sjukt roligt dock 😀 Idag hade jag en kille hit som mätte min lägenhet, den känns lite större än vad den är och gissa vad… 2 kvm större!! Så glad! Har nämligen haft hit en mäklare 🙂 Älskar min lägenhet men det är dags för något större. Idag kom jag på att jag snart fyller 25. Fatta att det var 7 år sedan jag fyllde 18!! Tycker fortfarande att jag är 18. När jag var yngre tänkte jag att när man är 25 är man vuxen och har barn typ… Jag känner mig inte vuxen eller barnsugen haha! Men en större lägenhet är ett steg i rätt riktning i vuxenlivet. Vet inte om jag ska lägga ut den här eller inte när den är uppe, lite läskigt. Vill ni se?
Yesterday I used self-tanner in my face and I got a mustach haha. My days are so full right now! Today a guy measured my apartment and it was 2 sqm bigger then I thought. So nice! I love my apartment but it’s time to get a bigger one. I just realized I soon will turn 25. I though I would be so grown-up when I was gonna turn 25. I don’t really feel like that, but a new apartment is one step in the right direction 😀

14 reaktioner på “MUCH GOING ON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR