KEEPING ME WARM

päls

1. 1195:- here 2. 2895:- here 3. 599:- here 4. 699:- here

Har haft lite svårt för pälsar men nu börjar jag känna kärleken igen haha! Hittade så himla fina fuskpälskar och ville bara visa dem för er =) Har en som jag gillar mycket men är sugen på en till. I år har jag bara köpt en kappa. Var lite sugen på att byta ”varma jackan” dvs min parkas mot någon ny men har inte hittat någon som faller mig i smaken. Vad använder ni för vinterjacka?
I’ve had a hard time for faux fur but I finally feel the love again haha. I found a couple I really like and I wanted to show you. This year I have’nt bought a new winter jacket yet. I have a new coat but not a warm parkas, haven’t really found one. Which do you use, if it gets cold where you live haha?!

3 reaktioner på “KEEPING ME WARM”

 • malin skriver:

  Jag använder mig av en Canada goose Solaris mörkblå jacka. Super varm och fin. Riktigt nöjd över den. Så den är ett tips! 🙂

 • Petra skriver:

  Beror på temperatur och aktivitet. -17 och kolla på skidtävling: north face parkas. Gå in och ut i affärer på stan: tunnare finkappa i ull från h&m.

 • Emma Hå skriver:

  Jag kan inte tänka mig något annan än en varmfodrad parkas med rejält med plats för tjocktröjor om det är kallare än 5 minus. Ullkappor, pälsjackor och liknande är superfint, men inte så fint att det är värt att frysa en hel vinter för det.

  //Emma Hå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR