GOOD MORNING

i-xB9dTbp-X2

Hej fina! Inatt har jag sovit 5 h. Håller på att fixa ordning lägenheten för fotografering. Eftersom vi har så jääääääkla mycket grejer så tar det fan en evighet. Städa varje list, mina händer är helt uppfläkta typ haha. Idag åker jag också till Sundsvall igen. Sjukt stressad just nu. Vi lanserar FEMIMAL på måndag också. Det är kul stress men inte helt optimalt att åka iväg mitt i allt. Haha! Nästa helg är det också Fitnessfestivalen så håller på rodda för det med kläder osv. Är nu full personal men har flera jag sparar i åtanke inför kommande events. Nu är det bara 2 h kvar innan fotografen kommer så måste verkligen fortsätta fixa här.Vi hörs senare, önska mig lycka till för det kommer jag fan behöva för att hinna klart haha <3

12 reaktioner på “GOOD MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR