I MADE IT

IMG_5259.JPG

Sådär!!! Efter en jäkla massa fix är nu fotograferingen klar 😀 Fick hetspacka på 5 min så vi får se vad jag fick med. Packade i alla fall träningskläderna 😉 Nu sitter vi i bilen och skyndar oss till kvällens första föreställning. Är sjukt peppad på att köra ett pass på Ego gym imorgon. Gillar det gymmet skarpt och alla som jobbar är trevliga. Sist vi var där glömde jag först mobilen på receptionen men den låg kvar. Sen glömde jag plånboken och gick till hotellet. Då hade någon hittat den och jag fick tillbaka den. Snacka om snälla och tur. Bra karma! Nu peppar jag inför sen kväll med ABS-ORB. Är ingen kaffedrickare så passar mig perfa som substitut :)! Nu ska jag vara social här. Hoppas ni har en skön fredagskväll.

14 reaktioner på “I MADE IT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR