REHAB

P1500023

I veckan så knäckte jag till och behandlade min bröstrygg igen. Den är fortfarande knasig men det känns lite lättare att andas. För att förebygga mer problem så försöker jag verkligen stärka upp mina svaga delar av ryggen. Jag började idag med att köra rotatorcuff som på bilden. Efter det körde jag skulderfixeringsövningar. Jag  tenderar att höja skuldrorna så försöker jobba mycket med musklerna som drar ner dem. Bra grund från PT-school och grymma övningar från Ako! Ska visa här sen. Jag körde i alla fall först lite rehab och sedan körde jag axlar och mage. Det blev ett skönt pass! Vad kör ni idag?
This week I fixed my back and treated it again. It’s still broken but it’s easier to breathe haha. I am trying to strentghen my bad parts of the back right now and today I started my workout with some fixing exercises for the shoulders. I started with some rehab and then I did shoulders and abs. What’s your workout today?

9 reaktioner på “REHAB”

 • Hanna skriver:

  Gick på Power step grupp-pass. Steplåda kombinerat med skivstång. Går på gym annars och det var flera månader sen sist jag var på klasser. Sen körde jag intervaller på bandet. Är helt skakis i armar och ben haha.

 • Anna skriver:

  Drar alltid upp mina axlar och skuldror också pga konstant spända muskler och mina muskler framsidan av axlarna drar fram dom för de är för korta… Lika med sämst hållning. Vad är de för nedre muskler av skuldrar du pratat om och vad finns det för övningar?

 • Hedda skriver:

  Idag kör jag ett helkroppspass med push ups squats och sit ups även crosstraining som uppvärmning:)

 • Lisa skriver:

  Har också problem med bröstryggen och gått hos flera naprapater och sjukgymnaster. Fick dry needling och kinesiotejp igår så ingen träning idag – musklerna är som blåmärken. Men ett tips för att få spända muskler att slappna av! Är också nyfiken på vad du gör för rehabövningar för ryggen? Hoppas det blir bättre

 • karin skriver:

  Idag blev det ben!

 • Just me skriver:

  Håll armbågen intill kroppen, kan du inte det så sänk vikten 🙂

 • Aaron skriver:

  Hi Alex, what kind of back trouble is it? Hope you feel better and have a good weekend.

 • Jessica skriver:

  Idag blir det ben & mage =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR