NERVOUS

P1490456

Den känslan jag känner just nu…. Kan inte förklara den! Har försökt blogga i tre h men är helt disträ. Knappt sovit nåt. IDAG LANSERAS MIN BABY. Det är heeeeelt sjukt! 1 h kvar bara till femimal.com är uppe. Sitter bara och stirrar på klockan och går runt. Hahaha känner mig som en psykopat!!! Nu måste jag tänka på nåt annat. Vi hörs snart.. AAaaaaaaahhhh!!
I AM SO NERVOUS! I can’t stop looking at the watch and I barely slept because TODAY IS D DAY. Only 1 hour left. Omg. Can’t think of anything else to write hahaha. I need to do something to keep me distracted. Talk to you soon! Aaaaaaaaaah <3

6 reaktioner på “NERVOUS”

 • Maja skriver:

  Jag längtar så tills den öppnar, så kul för din skull!! Ha en bra måndag, kram
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Mel skriver:

  no need to be nervous 🙂 your page and also the products look fantastic. cant wait to try them. hope you are shipping internationally soon.

 • Ida skriver:

  Åhh vad fina byxor! Var är de ifrån? Skulle bli jätteglad om du svarade 🙂

 • Frida skriver:

  du får antagligen höra detta väldigt ofta, men du är verkligen en inspirationskälla!!! tycker du är helt fantastiskt! blir så grymt taggad av att se dina resultat och du är ger en verkligen energi genom din blogg! kan du göra fler inlägg med tips om övningar/teknik? mer bilder på själva övningarna vore super! FORTSÄTT VARA DU OCH UPPMUNTRA TILL ETT HÄLSOSAMMARE LIV, U ROCK GIRL!

 • linnea skriver:

  Ska skaffa nytt träningskort till våren och står i valet och kvalet mellan stort utbud gruppträning: SATS och det lite mer ekonomiska alt: Nordic Wellness.. Vart tränar du? Har du ngr recensioner, rekommendationer när det kommer till att tänka på vid valet av träningsställe?

 • sofia skriver:

  Hej Alexandra! Jag har sökt efter en sportbh med tunna band och även med brottarrygg. Vart är denna ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR