GYM-MODE

PB250014

Igår körde jag ett lätt pass på gymmet. Det blev superset med mage. Haha, riktigt glidarpass 😉 Ibland får man faktiskt ha såna! Mycket som snurrar i huvudet på mig just nu så behövde bara komma till gymmet med vänner och känna peppen. Älskar träning. Min frizon!! Vi håller på rodda inför FF och är verkligen pepp. Har också  varit på uppstartsmöte för FEMIMAL och det känns så sjukt kul. Är riktigt taggad på helgen. Ska fixa naglarna och försöka boka in en soldusch innan bara så jag inte ser ut som jag känner mig…trött,grå & sliten haha! Vi hörs sen. Kram

7 reaktioner på “GYM-MODE”

 • Maggie skriver:

  Hej Alexandra! Kan inte du berätta om vad du äter för tillskott och när under dagen du tar dessa?:) (Tex, vaknar, tar en tablett, mellanmål proteinshake, PWO 30 min innan träning osv) Jag är alltså ute efter vilka produkter du använder och när 🙂 Inte vilken sorts maträtt du äter till lunch eller middag om du hänger med 🙂
  Du är grym! 🙂

 • Erica skriver:

  Vill bara säga att jag tycker din coverbild visar en äkta femimal och jag ska testa dina produkter för första gången imorgon. Är super peppad på träning efter att ha besökt din blogg i veckan. Har varit dunderförkyld så har inte kunnat träna på en hel vecka 🙁 men jag vill se ut som dig på omslaget. Du visar en utstrålning som en stark kvinna och ska verkligen ha all cred! Ska köra ett härligt pass imorrn och det är tack vare dig! You go girl!!

 • Lisa's Healthspo skriver:

  Det låter ju underbart! Jag känner detsamma, träningen är verkligen medicin nu när jag inte riktigt mår på topp! Kram och ha en bra kväll 🙂

 • Sofia skriver:

  Hej! Jag undrar vad Femimal står för? Vad betyder ordet?

 • J.J.G skriver:

  Hej finaste Alexandra!
  Med handen på hjärtat. Du är verkligen min största förebild inom både träning och skönhet. Du har inte bara en drömkropp och en skönhet utan dess like, du är verkligen den mest godhjärtade och starkaste tjej jag ”känner”. Jag ville bara säga att du genom din blogg och dina proffsiga inlägg har hjälpt mig att ta mig från flera-flera-flera år av ätstörningar (anorexia) och tillbaka till det riktiga livet. Jag älskar träning liksom dig, och fokuserar nu på att bygga muskler och stärka min kropp. Jag inspireras så mycket av dig Alexandra, och trots att du är några år yngre än mig och att jag inte känner dig personligen, så förmedlar du sådant som bara träffar mig rakt i hjärtat och som i sin tur stärker mig otroligt. Vill bara ge dig världens största kram och önskar dig all lycka med dina fina framgångar! Jag tror på dig och jag hoppas få se mer av dig i framtiden. <3

 • stina skriver:

  Åå ska du tävla i Fitness five 😀 shiet va kul!

 • Haha, ”glidarpass”… Gotta love those ones, too 😉 Kör jag inte ofta och inte gärna (egentligen) men… Ibland får man ”unna sig” 😉

  Kram från Schweiz

  Andrea
  Fit Femme
  http://.andreagrue.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR