SILENCE

Alltså först – tack för all respons sista dagarna. Trycket på FEMIMAL.COM är över all förväntan och det känns så kul att vi är så många #FEMIMAL här ute.

Till något tråkigare. Tänk er att ni springer till er bästa vän och är såååå glada. Ni har fått ert första riktiga omslag på tidningshyllan. Ni har sett framemot att få visa det här för er bästa vän och går in med världens största leende. När du visat det så är din enda kommentar ”amen vad fan, du får inte ens visa dina muskler. Varför står du sådär på sidan av din kille? Du ser ju bara ut som en accessoar. Fyfan..”
Leendet suddas snabbt ut. Du känner att den här kompisen inte kan glädjas å dina vägnar. Du blir sjukt besviken på din kompis. Men eftersom du vart med om detta så många gånger varje gång du gör något du blir glad över så struntar du i den här kompisen som bara gör dig ledsen. Du lägger istället energi på de vänner som peppar dig och är glad att du får göra saker som du önskat.

Nu ska jag lägga min energi på att starta dagen utan en klump i magen! Vi hörs sen.

IMG_3883.JPG

56 reaktioner på “SILENCE”

 • Amanda skriver:

  Du ska självklart inte bli ledsen eller besviken över vad som skrivs i kommentarerna för dom är inte riktade mot dig, utan mot tidningen som inte kunde framhäva dig på ett bättre sätt. Vi alla vet hur mycket du tränar och hur snygg du är, men tyvärr så syns det inte speciellt mycket på omslaget vilket jag tycker är skitsynd för du BÖR synas så mycket mer. Ta åt dig av alla positiva kommentarer du har fått istället!

 • Johanna skriver:

  Ta inte åt dig! du är superstark och världens förebild!:)
  Tack för Femimal förresten,bästa initiativet ever;) gick och räknade dagarna tills man kunde beställa och nu väntar jag med spänning på mitt paket.
  Hoppas du får en bra dag!
  Kram Johanna

 • Elisabeth skriver:

  Jag tyckte du var råsnygg och såg bara dig! Dessutom var du jäkligt snygg på femimal-hemsidan!
  Jag som gillar tjejers utstrålning och form – ögat dras oftast mer till tjejer – inte för att jag är lesbisk (lagd åt killar), utan för att, jag vet inte, jag blir jävligt inspirerad av starka kvinnor. Jag vill ha såna i min omgivning. Inspireras av deras form. Söka såna som jag lite vill vara som. Sno stilar, ja du vet!
  Jag har själv nyligt avslutat min vänskap med en långvarig vänskap. När det blir likt destruktivt/ond konstant återkommande kunde jag till slut inte bara ignorera och söka positvt runtom och ha överseende med vännen. Men det tog 12 år. Markering krävdes och ställningstagande för att bryta.

 • Mathilda skriver:

  Hatar nar folk blir sanna. Vet att det inte ar latt att inte bry sig men lovar att din ”kompis” ar avundsjuk pa dig for att du har sa manga bra saker pa gang i ditt liv. Jag tycker du ar hur grym som helst och tycker du borde vara stolt over dig sjalv for allt du uppnatt och hur mycket inspiration du ar for andra! Om din kompis inte kan vara glad for din skull sa tycker jag inte det ar nagon bra kompis for att vara arlig.

 • Cristin skriver:

  Fy vad tråkigt med en sådan kompis. Du ska vara glad och stolt. Ni båda (du och Ako) ser fantastiska ut och ni verkar trivas ihop! Jag älskar omslaget på nya Iron Man!
  Ser fram emot helgen och Fitnessfestivalen. Hoppas man får tid att prata lite med dig 🙂

  Ha en fin onsdag!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Vill bara krama om dig Alex! På ett sätt kan jag förstå att folk vill se en annan bild av kvinnor i media. Just att vi ska ta mer plats osv men ärligt talat så är det inte Ako man kollar på i bilden, det är du. Nu menar jag inget illa mot Ako för jag gillar honom och hans attityd väldigt mycket men det är du som fångar oss med din intensiva blick och sen är det inte så att du står där med en manlig modell. Det är din kärlek och jag förstår inte hur man som en vän inte kan glädjas åt eran framgång och bara tyckt att det var en fin bild på er tillsammans. Sen är det aldrig modellerna som bestämmer när det gäller fotograferingar. Man tycker folk borde fattat de av alla säsonger av Top Model som rullat på tv:n år efter år. Du ska inte vara något annat än stolt över erat omslag och den framgången ni båda nått! Vänner som ej kan glädjas åt ens framgång är tyvärr inte vänner. Massa kramar! Keep that cute smile on your face 🙂

 • LAHR skriver:

  Avunsjuka förbittrar människan något oerhört, det kan svida rejält när lyckan ler mota andra än en själv men man har aldrig anledning att trycka ned andra för ens egna önskningar. Ofta är människan avundsjuk när det kommer till deras egna svagheter eller till något de själva vill förstärka hos sig själva, det de borde göra är att arbeta mentalt på sina sämre sidor och egenskaper oftast handlar känslan om ens inre mående och inte ens yttre =)
  Skit i negativa människor även om de är dig nära…det ”vinner” du själv och din själ på kram.

 • Sara skriver:

  Du har inte tänkt på att kritiken inte var riktad mot dig utan mot tidningen och de normer som gäller män respektive kvinnor? Eller att du tog så illa upp eftersom du innerst inne håller med?

 • emma skriver:

  Önskade att jag hade kraften att ta energin och lägga det på viktigare saker som du Alexandra. Du är grym! X

 • Alexandra skriver:

  Kompisen är ju fan avundsjuk! Du säger att det är din bästa kompis..? Enligt mig gör inte en kompis så.

 • vanja skriver:

  Fy vad tråkigt!
  Du är grym! 😀

 • Linda skriver:

  Bilden är as fet! Och ni är as heta! Jag vill själv ha ett omslag med min framtida snubbe när jag ser bilden!!! Förstår att hårda ord och tråkiga kommentarer sårar, men det handlar mer om dom än om dig, Alexandra! Ha en toppen dag!

 • Jennifer skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag har nyss börjat följa din blogg och är jätteglad att jag hittat hit, du verkar vara en superfin och klok tjej, en fantastisk förebild på många sätt! Ta inte åt dig av sådana negativa kommentarer som du fick av din vän, det kommer alltid finnas människor som är avundsjuka och vill trycka ner dig bara för att de inte kan handskas med sina egna känslor av otillräcklighet.. Du är grym, omslaget var jättesnyggt och dina muskler syns visst!! Kram 🙂

 • Krystal skriver:

  Alexandra,
  Unfortunately, we will always have people like that in our lives- friend or foe.
  Your tactic in handling the unfavorable reaction of another is a show of how much you’ve grown and strengthened as a woman.
  Congratulations to you and all of your successes- past, present and future.

 • Lovisa skriver:

  ..Det var tråkigt att läsa :/ Låter som avundsjuka, kan inte kännas roligt alls!
  Men du är verkligen urläcker! Hoppas du får en bra dag nu =)

 • Hanna skriver:

  Du är fantastisk, sååå snygg och en grym förebild. Dessutom är du vrålsnygg på omslaget! Ska ner och köpa tidningen idag! ♥️

 • Hanna skriver:

  Hej,

  Känns som att du borde sudda ut ordet bästa i bästa vän, speciellt om du har varit med om det många gånger och det är hon som alltid är negativ.
  Du förmedlar så mycket energi, inspiration och motivation till oss som följer dig, du förtjänar att få samma tillbaka.Det är inte fel att rensa ut bland vänner och bekanta om det inte finns ömsesidig respekt mellan er.
  Ha en fantastisk dag och lycka till med #femimal

 • Sofie skriver:

  HELT RÄTT har varit med om det flera flera gånger! Bara sortera bort tyvärr. 🙁

  sofienordberg.se

 • maria skriver:

  Du är med i en cover HALLÅÅÅ 😀 hon är säkert missnöjd för att hon inte är med i någon.
  Folk kommer alltid att försöka hitta fel och de personerna som inte lyfter dig är inte värt att ha i ditt liv. Utan att behöva ha någon grudge, man ska komma överens med sin själ om vad som får en att må bra. DU mår säkert bra med folk som lyfter dig såsom du lyfter dem. Såna här personer som beter såhär kommer att inse en dag att det lönar sig inte att vara hatisk och avundsjuk.

  Du har en jävla fin kropp och är hur snygg som helst, här sitter jag och kämpar som fan och vill nå mina mål jag med (tack vare hur genuin och bra den här bloggen är :D). Men jag tror vi når dem bättre när vi hyllar andra lika mycket som vi hyllar oss själva. Hon kanske inte är nöjd med sig själv och det är okey. Men du ska inte behöva lida pga av hennes smärtkroppar. Så bra att du lägger energin på annat bättre.

  Du är grym!! Fortsätt 😀 😀 😀

 • Ellen skriver:

  Är det bara jag som tolkar ”min bästa vän” som hennes läsare?
  Tror detta är skrivet för att folk i kommentarsfältet ska ta åt sig. Oavsett om många kanske menade väl så förstår jag att alexandra känner att hela grejen plötsligt accosieras med något negativt.

  • Hanna skriver:

   Sant Ellen, jag såg det inte ur det perspektivet.
   Kommentarerna är ju egentligen en hyllning till henne och en diss till tidningen som inte lyfter fram henne bättre.
   Men om man sett fram emot omslaget och framgången som det innebär så är det klart att man blir låg och besviken på feedbacken från följarna.

   • Rebecka skriver:

    Håller med här också. Förstår Alexandra om du blev besviken över att du inte fick den reaktionen du hade hoppats. Men jag hoppas i alla fall att du är medveten om att ingen tycker att du gjort dåligt ifrån dig (tvärtom!), kritiken har ju riktats mot tidningen. Kan också tänka mig att det inte är så himla lätt att ställa krav när det är ett av ens första omslag, säkert låter man fotografen ta det ansvaret.

 • Lisa skriver:

  Tråkig jävla människa din ”kompis”. Hade jag varit dig hade jag ”gjort slut” med denna. Du kallar den t o m för bästa vän. Har själv haft sådana människor i mitt liv men sedan några år tillbaka har jag valt att radera dessa ur mitt liv av flera anledningar. Dålig energi ger dålig energi och jag lovar dig att tar man bort de störningsmomenten så blir livet både bättre och lyckligare. GRATTIS till fint omslag!

 • Rikard Eriksson skriver:

  Hej Alexandra!

  Vill du ha ett par fribiljetter till thrillern NIGHTCRAWLER med Jake Gyllenhaal som har premiär nu på fredag 28 nov? Mejla mig din adress så postar jag idag.

  Med vänliga hälsningar,
  Rikard Eriksson
  Försäljningschef Noble Entertainment AB

 • tessie skriver:

  Tolkade det också som läsarna och kollade igenom kommentarerna till omslagsbilden. Tycker inte att det handlar om avundsjuka eller att inte kunna glädjas (om det är kommentarerna du syftar på i detta inlägg). Däremot tycker jag att folk lyfter viktiga poänger – som inte handlar om dig utan om något större (alla med kritik mot tidningen och bildens upplägg poängterar faktiskt hur snygg och vältränad du ÄR). Kan tänka mig att det är hårt att vara en frontfigur för fitnessvärlden som tjej, den kvinnliga kroppen är ett så otroligt laddat ämne och du går i spetsen för en industri som konstant behandlar yta och utseende i nån mening. Men det kan bara ändras genom att personer som du och dina kollegor fortsätter visa den andra biten av det – att det handlar om en otroligt drivkraft, en enorm passion och ett genuint hårt jävla jobb. Du är jätte duktig på det du gör, och en verklig inspiratör för många. Men även om det är tufft, för jag förstår hur stort det måste vara att göra en omslagsbild av det slaget, försök lyfta blicken och se att kritiken inte handlar om dig som individ utan om att folk vill se fitnessvärlden visa mer av tjejer än yta och utseende – folk vill samma sak med omslaget som du vill med din blogg – kan jag tänka mig.

  Den andra biten är marknadsföring – folk reagerar när du startar upp Femimal som ska bygga på kvinnors styrka och kraft men samtidigt sexualiseras i en bild. Det handlar om kontinuitet i sitt varumärkesbyggande – det handlar om att du är din egen produkt och då måste man vara enhetlig för att vara trovärdig. En riktigt stark bild med dig i fokus hade passat bättre ihop med lanseringen, alternativt att du inte valt att lansera produkterna samtidigt som tidningsomslaget sprids för då hade dina läsare förmodligen inte reagerat lika starkt. Det är kanske något att jobba på med dina sammanfallande projekt/jobb i framtiden? (Obs, ett tips i all välmening. Jag har följt din blogg superlänge och tycker verkligen att du är grym. Sett dig i verkligheten också och du verkar vara en jätte härlig person som förtjänar allt gott!).

  • Hanna skriver:

   Mycket bra synpunkter Tessi!
   Kontinuitet i sitt varumärkes byggande gäller både företag och människor, speciellt vi som är egenföretagare. Det är vi som är annonstavlorna för det produkter eller tjänster som vi säljer och det kan vi inte komma undan.

  • Fredrika skriver:

   Håller verkligen med! Jag såg ingen kommentar som gavs där det inte gavs komplimanger till Alexandra! Kritiken var som nämnt till tidningen och som någon nämnde i en kommentar till förra inlägget, kritik till den rådande bilden som porträtteras av tidningar och media generellt när det kommer till starka (både fysiskt och mentalt) kvinnor. Har läst Alexandra blogg väldigt länge och applåderar uppmuntran till starka kvinnor, men tyvärr uppmuntras det inte från alla håll, och Iron Man vet självfallet vad som säljer, en sexualisering av kvinnor… Tyvärr är det verkligheten och självfallet kan det som ensam person vara jobbigt att stå på sig mot det, men som varumärke kan det ibland vara nödvändigt, för som för vilket varumärke som helst är kontinuitet en av många faktorer till framgång. Men som sagt, skitsnyggt i övrigt och du är verkligen en inspiration Alexandra som stark kvinna, bara synd att det inte porträtterades på det sättet för de som kanske ser dig för första gången på det omslaget!

 • Emma skriver:

  Hej Alex!
  Du verkar vara en sån genomsnäll och skön tjej, du ska verkligen inte ta åt dig av det din vän eller läsare skrev. Se bara alla positiva kommentarer här, det väger upp det hela. Du är så grym och stark, både psykiskt och fysiskt, annars skullw du aldrig kunna göra allt du gör. Och resultatet är ju ALLTID huuur grymt som helst! Fortsätt så och skit i dom som är avis på dig 🙂
  Stor Kram

 • Elinore skriver:

  Ren avundsjuka säger jag bara! Du är skit snygg!
  En vän är ingen vän som gör sådär. Bort med negativ energi 🙂
  Älskar femimal! Skall köpa alla produkterna 🙂 <3

 • Linnea skriver:

  När hon skriver ”min bästa vän” menar hon bloggens läsare!
  Kritikern riktas inte till dig Alexandra, utan till tidningen och samhällets normer.

 • Spinne skriver:

  Vet inte om du syftar på en vän eller på att du la upp bilden igår och fick massa kommentarer på det.. Läste en del av dem som kastade en massa kritik (?) på er, medan jag tittade tillbaka till förra inlägget och såg om det var något jag missat. Jag tycker bilden är fantastisk. Orkar inte att läsare och säkert andra i din omgivning ska överdriva, jag menar – om du är nöjd med bilden och visar stolt upp den, varför kan inte andra bli glada över det? Hur man än vrider och vänder på det så är SNYGGA kvinnorkroppar som är hälsosamma otroligt otroligt provocerande, så hur ni än hade tagit bilden hade ni fått kritik. Till och med om endast du hade varit med på den och stått i centrum, för då hade du fått kommentarer som att du är ett objekt, sexualitet osv osv.

  Koppla bort det. Är du nöjd med bilden och var det från första början så låt inte andra sänka dig. Om din vän eller dina läsare tycker att det är provocerande – låt dem tycka det. Stå på dig och säg att du är riktigt nöjd helt enkelt.

 • Sofia skriver:

  Du är jättesnygg och du och Ako är riktigt fina ihop. Tråkigt med kommentarer som ska fokusera på negativa saker än att glädjas med dig. Tycker bilden var jättesnygg på er. Himla kul!

 • GENUS skriver:

  Vad är grejen med att, som man har menat i kommentarerna, att Alexandras läsare måste bli GLADA över Alexandras omslag? Jag är inte Alexandras vän – jag är en läsare! STOR SKILLNAD! Och nu har jag gett skriftlig respons på vad Alexandra skrivit och vad läsare skrivit.

 • Emma Hå skriver:

  Det är jävligt ballt att vara på framsidan och var så säker på att ingen av den här kritiken är riktad mot dig, utan mot tidningen, som valt att framställa dig så. Du skrev ju själv hur osäker du var när du skulle posa, så det är ju inte svårt att lista ut att det är de som dikterat reglerna och satt dig i bakgrunden. Du förtjänar mer cred än du får i den bilden, du är grym!

  //Emma Hå

 • Jessica skriver:

  Oj va jag kan relatera! Men du skall verkligen inte lyssna (även om det är svårt!) Du har ju skapat ditt liv på ett sätt inte många andra har gjort och jag kan mkt väl tro att mkt är avundsjuka när man ser hur bra de går för dig! Du ska vara stolt!

 • Kelly skriver:

  Såg kommentarerna de flesta skrev och tänkte inte alls så som de gjorde när jag såg tidningen! Tycker att du ser vrålsnygg ut och trots att Ako står framför dig så kanske det ser ut som att han är ” i centrum” men du syns lika mycket som han gör! Må inte dåligt över det utan båda ni är sjukt snygga på omslaget 😀

 • Jessica skriver:

  Usch vad synd det är med människor som inte kan se andra folks glädje och uppmärksamma positiva saker för att dom själva inte ska känna sig dåliga! Jag har sett omslaget, och tycker du vart jättesnygg! Du ska vara stolt över dit själv! Kram!

 • Bella skriver:

  Tidningen Iron man ägs ju av Akos kompis Binais Begovic som ni bodde hos när ni var i USA i höstas. Han äger även BMR sports nutrition och allt det som du säger att du använder dig av för träningen. Får du betalt för att du gör reklam för hans Bmr? Undrar om han äger även Femimal? Vad är hans koppling till den? Jag antar att ni åkte dit pga lanseringen och att Iron man och Femimal skulle ges ut samtidigt för att ge störst effekt/reklam?Vet att Binais fru Cat är plastikkirurg och undrar om det är hon som opererat dig och din syster Victoria? Ni är jättefina båda två 🙂 Har följt din blogg länge och du nämner aldrig hela storyn. Vore bättre om du själv berättade. Har undrat detta länge och nu kommer alla frågor på en gång 🙂 Jag älskar din blogg och tyckte omslaget var jättesnyggt! Du får ge Binais input från vad andra tyckte men kom ihåg att ni är jättefina på bilden och det var nog inte det de flesta hade åsikter om. Du är alltid snygg och speciellt på proffs fotona! Alla USA bilder var grymma! Lycka till med lanseringen!

 • isabelle skriver:

  Hej!
  Älskar din blogg och hur du kämpar! Jag hade dock förväntat mig mer från den plåtningen ni gjorde ihop. Jag håller med din väninna tyvärr. Jag blev besviken över deras ljussättning och din pose. På bilden är det din pojkvän som blir fokus och du blir en snygg assessoar till honom. Ta mer plats nästa gång! Du har också muskler som ska synas! Kolla bilderna innan de publiceras!

 • Johanna skriver:

  Det va så som du ser ut på bilden i det här inlägget som jag hade väntat mej att du skulle se ut på omslaget. Stark, snygg o med ett jäkla fokus i blicken!
  Läste om inläggen ang bilden och det borde du också göra så ser du nog allt fint alla har skrivit om dej o att den kritik som finns vänder sej till tidningen.

 • Kixer skriver:

  Binais står bakom bmr och även iron man tidningen, ja.

  Jag undrar om jag får ha synpunkter på följande annons som Binais skapat utan att klassas, som ako kallar det, en ”hater”?

  http://www.body.se/bilder/imagecreate.php?id=817122&w=640&h=1600&c=YTowOnt9&s=0&k=de01017b5bc4c2fc67eb71293c2a7213e9021ac

  Alexandra, du bör inte ta åt dig då kritiken som lyfts fram inte är riktat mot dig. Du är en härlig och vacker tjej. Dig önskar jag all lycka.

 • karin skriver:

  Verkligen tråkigt med alla de negativa kommentarerna här efter att du publicerade omslagsbilden. Så synd att du upplevde det som att du visade detta för din bästa vän och bara fick skit tillbaka 🙁 Jag förstår att du blev ledsen men du ska veta att vi som tyckte att du var jättefin på omslaget och som sannerligen är glada för din framgång också finns här. Massor av kramar till dig!

 • Vega skriver:

  Du var sjukt snygg på omslaget och även fast du inte ”flexar” musklerna så ser man ju direkt hur vältränad du är. Inspirerar mig till att fortsätta träna iaf!!

 • Anna skriver:

  Hej Alexandra. Jag var en av dem som kommenterade om att det var trist att tidningar typ ALLTID gör sådär, tillåter mannen att vara stark + snygg medan kvinnan ”bara” får vara snygg – även om hon också är stark. Att det är tråkigt. Att ni var skitsnygga båda två.

  Jag vill inte trycka ner andra tjejer så min kommentar slog uppenbarligen helt fel. Tvärtom du är en förebild, för mig och för många andra. Jag är inte avundsjuk eller bitter eller vad andra nu skriver här ovan, i alla fall inte på dig (varför skulle jag vara det?). Den bitterhet jag känner är över hur tidningar porträtterar kvinnor och män. En crossfittidning som hade en känd kvinna som vunnit många tävlingar (minns tyvärr inte namnet) på omslaget hade retuscherat bort (!) hennes abs och armmuskler så att hon bara såg slank ut och inte lika musklig. Av vilken anledning? Hon såg väl för ”stor” ut med muskler. Trots att hon var hur fit och snygg som helst. DETTA stör jag mig på och det gör mig bitter. Det är tidningar som handlar om att bygga muskler – och så tillåter de inte att det syns på kvinnliga kroppar att de faktiskt har lyckats med det.

  Du borde vara glad över omslaget, det är vi nog alla eniga om. Sen om en borde vara glad över hur mediebranshen ser ut är en annan fråga..

 • Här har vi det!! Så mycket bättre bild där man får se vad du kämpat för, så mycket mer rättvis bild i mina ögon! 😀 Tråkigt att du verkade ta väldigt illa upp av den kritik som bla jag tyckte till om angående tidningens upplägg av omslaget. Var inget negativt menat mot dig och hoppas att du kan försöka se det!
  Kram på dig.

 • Läsare skriver:

  Hej Alexandra, ville bara kolla. Kan inte låta bli att dra kopplingen mellan att du har en vän som inte är glad för din skull och sedan har Janni sagt att hon träffat dig. Alltså jag skulle aldrig kunna tro att hon skulle säga eller vara en sådan, så jag hoppas att det verkligen inte var så. Vilket som, så lyssna inte på denna människa, uppenbarligen tar hon bara energi än att ge! Kram!!!

  • Alexandra Bring skriver:

   Nej en parallell bara. Janni är världens snällaste o mest peppande så oroa dig inte =) hon är en grym vän!

 • Sarah skriver:

  Ni som skriver att alla som kritiserar är avundsjuka människor bör istället läsa vad de skriver och sluta blunda för att det ligger sanning bakom kritiken (som folk för övrigt påpekat flertal gånger INTE är riktad mot Alexandra – däremot tidningen). Att använda ”De säger bara så för att de är avundsjuka!” som argument är något ens mamma lärde en för att klara av högstadiet, lämna det argumentet HELT för ni har ingen aning om vad som pågår i andra människors huvuden

 • i skriver:

  Synd att du inte verkar kunna ta kritik, speciellt när kritiken inte är riktad till dig personligen. Och ni som säger att det beror på avundsjuka, snälla, det måste vara väldigt lätt att vifta bort all kritik som att den som kritiserar är avundsjuk? Omslaget var verkligen inte till din fördel, och det var kul att se hur många av dina läsare som var smarta nog att se hur problematiskt det är med den här typen av bilder, synd bara att du inte verkar kunna se det! Och som sagt, det handlar inte om varken avundsjuka eller att man inte är glad att det går bra för dig.. Utan att man som tjej är trött på att vi tjejer alltid framställs likadant i media t o m när det kommer till en så stark och självständig fitnessprofil som dig !

 • Sara skriver:

  Jag känner bara såhär: Du är en grym person.. DU har tagit dig dit du är i dag. Jag blev besviken på omslaget för att jag hade hoppats på att DU hade kunnat göra skillnad genom att stå där. Själv. Det din kompis säger, är inte kritik mot dig, utan snarare tvärtom- Du förtjänar att stå i rampljuset, för det är bara du som tagit dig dit. Och din roll i det här är inte att vara en fint tillbehör till mannen i fråga. Hade varit så jäkla coolt om du kunde stå där, flexa dina muskler och TA PLATS.
  Jag hoppas innerligen att du tar plats. Vågar ta plats, och inse att det snarare är mannen som ska stå där bredvid. Du kan göra skillnad, och du är en grym KVINNA. Ska visa världen att allt inte handlar om stereotypa bilder längre. Precis på samma sätt som de tyngre vikterna på gymmet är till för alla, så är det även med platsen (utformningen) på omslag. Hoppas du fattar vad jag menar och inte är arg på din vän, hon ser nog bara ur ett större perspektiv till DIG.

 • Diana skriver:

  Alex, du läser säkert inte kommentarer här men vill bara säga: let you be you. Du är grym om du själv tycker du är grym. Lyssna på dig själv, ingen annan Förutom dina absolut närmsta.

 • sara skriver:

  Jag tycker verkligen att du är grym Alexandra, en riktig inspiration! Men jag måste hålla med andra som är kritiska till omslaget.. Jag tycker inte bilden alls är rättvis, eller framställer dig så som du verkar vara (av vad jag läst/sett i din blogg i alla fall). Du verkar vara en jordnära, stark och klok tjej men det är inte alls det man ser på bilden. Ja, visst du är snygg på omslaget, inget snack om saken. Men du borde förstå varför vi läsare är kritiska. Din kille ser stabil, stark ut och har ett stort leende på läpparna, och du står bredvid med handen i håret och putar med rumpan. Vilket ja, gör att du ser ut som en accessoar och inte som en stark kvinna. Och nej, det är inte ditt fel. Och självklart är vi läsare, i alla fall jag, som följt dig under lång tid, jätte glad för din skull för du är verkligen så himla duktig. Som andra har sagt är inte kritiken riktad mot dig utan mot tidningen. Ta det inte så personligt utan försök se det ur vårt perspektiv också.

 • Linnea skriver:

  One word- Avundsjuka. Bara för att du ser förbannat snygg ut!
  Stay strong, du är grym.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR