FITNESSFESTIVALEN

IMG_2982.JPG IMG_2987.JPG

IMG_2960.JPG
Last year at Fitnessfestivalen.

Så! Om en stund är det dags att åka iväg. Är så himla peppad på FF och att träffa alla fina läsare. Jag har haft så mycket negativ energi de senaste dagarna pga diverse anledningar. Fick hem ett jobbigt brev på det som jag absolut inte har tid med just nu & massa annat kring allt. Har med handen på hjärtat varit riktigt nere. Idag vaknade jag i alla fall väldigt peppad. Det här är en fantastiskt rolig helg & det ska bli så kul att få stå med FEMIMAL 😀 Solduschade & fixade shellack igår. Nice! Har massa att fixa innan vi drar så vi hörs sen. Vi kommer stå i monter B03:22 i alla fall!

Ps PT-school anordnar en dag för dig som behöver hjälp med försäljningen av PT-timmar. Läs mer här!

8 reaktioner på “FITNESSFESTIVALEN”

 • Jessica skriver:

  Hoppas du får massa bra energi nu under helgen! =)

 • Lisa skriver:

  Har följt din blogg i flera år, även på instagram när du hade ca 5000 följare. Du ska iallafall veta att du inspirerar och motiverar många och det är så skönt att läsa att man inte är ensam över att allt inte är på topp jämt och att saker kan kännas riktigt tungt ibland. Det handlar om att ta sig ur det vilket kan vara lättare sagt än gjort. Ska inte till fitnessfestivalen då det är en bit bort, men det hade varit så roligt att få träffa dig. Ska iallafall köpa bcaa och proteinpulvret direkt jag fått pengar, längtar!! Stort grattis till FEMIMAL och all framgång du hittills nått. Du har kommit riktigt långt och kan ta dig ännu längre. Girlpower!!!! Stor kram till dig och lycka till med allt. Ps. För något år sedan mailade jag dig och mailet publicerade du på din blogg. Jag har sett upp till dig länge, fortsätt inspirera och skit i de som klankar ner. Keep going strong!!!!! /En trogen läsare

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hoppas du får en underbar helg och en massa ny energi 🙂

 • Maria skriver:

  Får man ta bild me dej när man kmr till ff? Vore glad isf 🙂

 • Caroline skriver:

  Vad jobbigt att höra att du inte har varit så peppad det senaste men jag hoppas morgondagen hjälper och att du snart mår mycket bättre.
  Du förstår nog inte hur mycket jag ser fram emot att träffa dig! Jag är en relativt sportig tjej som har spelat fotboll i många år. Tyvärr var jag tvungen att sluta under gymnasiet när jag inte hann med. Efter det var det svårt för mig att känna motivation att träna igen. Jag trodde inte riktigt att jag skulle klarar av att komma i form igen. Jag försökte med en massa olika, kollade runt på nätet, provade olika typer av träning. Inget hjälpte förrän jag hittade din blogg!! Nu har jag fått tillbaka min motivation och energi igen, vilket gör att jag mår otroligt mycket bättre! Det är på grund av dig! Så jag vill bara säga tack och jag ser verkligen fram emot att träffa dig imorgon!!
  Tack!!
  Kramar Caroline

 • Johanna skriver:

  Härligt att det har vänt! Hoppas att helgen blir riktigt lyckad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR