CRAZY HAIR DONT CARE

PB280037

Haha frillan när man somnar med blött hår och facet när man knappt sovit på 1 vecka. HEEEEJ 😉 Nu är vi i Gbg och idag är det day 1 på Fitnessfestivalen. Är SÅÅÅÅÅ pepp på att göra detta tillsammans med världens grymmaste team <3 Det är jag, Janni, Annie, Sendi & Frida som kör i FEMIMALs monter i helgen. Jag hoppas att ni kommer förbi och smakar, snackar, kramas eller bara säger hej =) Lovar dock att fixa håret innan så slipper ni elektriska stötar hahaha. Mår mycket bättre idag! Så mycket energi. Är så jävla stolt över vårt jobb. Vi har en del vid BMRs monter. Komsi!

4 reaktioner på “CRAZY HAIR DONT CARE”

 • Bella skriver:

  Hejsan, jag ska precis köpa mitt första proteinpulver och är lite nyfiken på vad du har använt för pulver innan det nya ”femimal” lanserades? Tacksam för svar. Även nyfiken på varför just ”femimal” är så bra för oss tjejer? 🙂 M.v.h

 • anna skriver:

  have a fun day today but i think you have already, saw a few pics on instagram with the #femimal and you looked very happy.

  just one question: why did you stop writing english for a couple of days now? and didnt vici also wanted to come? 🙂 <3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Älskar att du faktiskt länkar andra bloggare! Fattar inte varför folk är så förbannat snåla med de, alltid kul att hitta nya bloggar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR