SMILE BABY

PC120024

Något ni inte visste om mig.. När jag var 18 så drog jag ut 5 mjölktänder. Jag var liiiiite seg så fick gå med sköna gluggar i den åldern, inte så jättekul som ni kanske kan tänka er. Efter att det var gjort så sa tandläkaren till mig att jag måste skaffa tandställning i några år så kanske tänderna växer ut. Whaaaat! Sköttes lite sisådär, fick ingen information alls innan men jag vägrade tandställning eftersom att det var en känslig ålder och att det inte fanns någon garanti att mina tänder skulle komma ändå. På något mirakulöst sätt så växte dem ändå ut även om det tog tid. Jag är väldigt glad men mina två hörntänder fram har inte växt ut helt. Det är något som jag velat åtgärda men inte riktigt vetat hur. Förra veckan gick jag till tandläkaren på konsultation för eventuellt skaffa skalfasader. Han var så himla gullig och berättade exakt vad som skulle bli bäst. Jag kommer nog göra porslinsfasader + fylla ut med plast. Har någon av er fasader?

9 reaktioner på “SMILE BABY”

 • Hanna skriver:

  Nej, inte än. Har kollat runt mycket och det som låter bäst är laminat av Kent Nyman! Googla hans namn. Finns i Gbg och vissa tillfällen i Sthlm 🙂 GOD JUL!

 • Anna skriver:

  Hej! Jag känner mig lite sugen på att prova femimals vassle protein. Jag har aldrig använt proteinpuöver förut och jag vet inte om jag egentligen behöver det nu heller. Jag tränar 3-5 ggånger i veckan och tycker att det är väldigt kul och mitt mål är att bli starkare, dock vet jag inte om jag borde vänta lite med att köpa protein? Känns lite löjligt nu eftersom jag inte direkt har så mycket att komma med haha, och det känns som att alla som dricker sina proteinshakes på gymmet är så himla fit! Men det är väl kanske därför haha. Vad tycker du??

 • Tanja skriver:

  Thats a beautiful pic :)!

 • Patricia skriver:

  Jag har en framtand i porslin, den är jättefin man ser inte alls att den inte är riktig som dom andra 🙂

 • Victoria skriver:

  Hej!

  Hos vilken tandläkare var du på konsultation? Jag vill också göra men vet inte riktigt vem jag ska välja!

 • Jessie skriver:

  Jag har porslinfasader!
  Slipade ner de två tänderna på sidorna om mina framtänder uppe eftersom att de var så små och så skeva, så fick jag sova med bettskena för att få dem på plats innan fasaderna sattes dit permanent! 🙂

  • Linnea skriver:

   Jag har samma! Men behövde inte ha ngn bettskena. Det ser helt naturligt ut för dom målade tänderna i samma färg som dom andra, man kan inte bleka tänderna själv sen bara för fejktändern bleks ju inte.

 • Melissa skriver:

  Har en vän som gjort, ser äkta ut, skulle aldrig tro något annat än att det är hennes egna. Hon gjorde i göteborg hos en av Sveriges bästa eller hur det var 🙂

 • Anna skriver:

  hej hej!
  Jag var hos kent nyman och fixade 4 tänder i fredags. Det blev sjukt bra och jag är jättenöjd – kör på det! julklappen till mig själv blev lite dyrare än vanligt eftersom en tand kostar ca 10 000. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR