YELLOW

P1600009

Matchy matchy 😉 God morgon! Börjar dagen som alla andra dagar med 1 potion BCAA FEMINO (här). Tröttnar fan aldrig haha! SÅ GODA! Får se vad nästa smak blir… 🙂 Aminosyror är det jag aldrig slarvar med. Jag brukar ta det innan frukost och under träningen. Kroppen tar bäst upp det på tom mage. Jag har också börjat sköta mig när det kommer till omega-3, blir såååååå torr på vintern! Kanske beror på alla klimatförändringar jag åker igenom men min hy mår INTE bra av det här vädret =( Så torr! Igår smörjde jag in mig med kokosolja, men vaknade ändå torr?!
Ska också boka in en ansiktsbehandling med återfuktande mask hos min fina vän Maria. Ta-hand-om-mig-själv börjar nuuuu! Eller boka en resa.. Haha! Måste bara försöka matcha det med jobb. Har ett jättekul event den 12:e januari, kommer lägga ut det om någon vecka så håll ögonen öppna =) Nu ska jag äta riktig frukost och kanske gå ner på stan en sväng! Behöver köpa nytt smink. Har ni några superprodukter att rekommendera? PS sorry för utebliven bloggning igår, passade på att njuta fullt ut av familjen och vännerna i Umeå innan vi flög till Stockholm. När vi kom hem så blev det strömavbrott?! Och jag hade inga batterier. Ett tecken på att jag skulle vara lite ledig haha! 😉
Matchy matchy! I started my day as all days with a portion of BCAA FEMINO (here). I never get tired! We will open an english page and also shipping to EU in the beginning of 2015. Amino acids is something I never forget to take. The stomach can absorb it easiest on empty stomach and that’s why I drink it in the mornings and during workout. I also stopped skipping my omega-3 because I get sooooo dry during the winter! My skin is like a snakes =( I covered myself in coconut oil yesterday and still woke up dry. Crazy! Time to book a new trip haha? Today I will go down town and buy some new make-up. Any suggestions on miracle products?

19 reaktioner på “YELLOW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR