SNACK O CLOCK

P1600064

SÄG HEJ hahah åh nej caps, känns SOM ATT JAG SKRIKER NÄR JAG SKRIVER med stora bokstäver och NU BLIR DET LITE SPÄNNANDE IGEN HIHI hahaha asså oj vad dålig humorn är idag! Jag har tagit det SÅ lugnt idag. Har fixat lite här hemma, kollat hotell i Dubai  och försökt köpa lägenheter. Tyvärr är typ alla lediga och bortresta under hela den här perioden så det blir svårt. Bad A överraska mig med middag ikväll så vi får se vad det blir. Risgrynsgröt och dietlax fick avslag från min sida 😉 Gissar på kötfärssås men ni får veta sen. Nu glömde jag det viktiga. Bilden ovanför! Ost, kalkon på en sån här. Det är BRUTALT gott, mycket bättre än bröd. Åh hälso-Alex tänker ni, glutenfri tänker jag =) Saknar att äta mackor som bara den så detta är ett perfekt snack. Har ni testat?
I’ve had such a chill day. Been fixing a little at home, checking some hotels in Dubai and tried to buy apartments. Eeryone is off these days so it’s really hard. I told A to make dinner so we’ll see what’s on the menu. BUT the pic above. The best snack there is! Gluten-free and sooo yummy. Rice cake with turkey and cheese. Yum! Have u tried it?

17 reaktioner på “SNACK O CLOCK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR