DEADLIFTS

P1600164

Innan vi åkte till Stockholm igen så körde vi ett pass. Körde overhead squats och marklyft + lite mage. Körde mest teknik men det blev ett bra pass. Körde 35 kg i overhead squats. Har inte kört på sjukt länge så det kändes bra. Skulle testa med 40 kg men fastnade och tappade stången så sedan vågade jag inte köra mer haha 🙂 Marklyften kändes sjukt bra dock. Brukar få jätteont i ryggen men körde lättare vikter så det gick bra. Ska börja köra marklyft en gång i veckan nu hade jag tänkt. Får fortsätta köra lätta tills det känns ok att höja. Vill inte irritera ryggen för mycket.. Kör ni mycket marklyft?
Before we went to Stockholm we had a workout. I did overhead squats and deadlifts + some abs. I mostly did technique but it was a great workout. Tried 35 kg OH squats and it felt good. Was about to try 40 kg but dropped the barbell and after that I didn’t wanna do anymore and did my deadlits instead haha. My back was doing well and I didn’t have any pain as I usually have. I will start doing my deadlifts every week now. Do u do deadlifts?

My workout
10 sets of overhead squats 20-35 kg
5 set of deadlifts 50 kg
A couple of ab workouts

19 reaktioner på “DEADLIFTS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR