WHOLE BACK WORKOUT

P1610052
P1610054

Hej raringar! Igår blev det ta-hand-om-alex-dag =) Gick på ansiktsbehandling. Vi gjorde typ 3 st olika haha! Min hy mår inte alls bra av det här vädret som sagt =( Är väldigt torr och fått små knottror i pannan. Inte kul! Men det ser redan mycket bättre ut. Efter det mötte jag upp dagens träningskompis för lite snabba ärenden på stan och sedan ett ryggpass som blev otroligt bra! Avslutade med rullande ryggresningar som på bilden. Har väldigt lite tålamod (hehe) och väljer att köra med vikt för att ta slut snabbare, dock körde jag utan vikt tills jag fick bra ordning på övningen. Den är lite knepig eftersom man rullar upp sig, kota för kota. Mycket kroppskontroll krävs! Idag åker jag och Ako till Linköping för att hälsa på Peter & Jill samt spendera nyår där. Kommer bli så himla mysigt. Ska köra ett morgonpass snart och sedan en lägenhetsvisning innan vi drar.
Yesterday I had a take-care-of-alex-day and went on a facial treatment. I did like three of them haha! My skin doesn’t like this weather at all and I am so dry. It’s a bit better already though. After that it was time for my workout and I did my back. I finished with ”rolling back extension” as on the picture. You do it vertebra for vertebra and it’s a bit tricky. Today we will go to Peter & Jill to spend new years eve and just chill. It’s gonna be so nice! Before that I will do a morning workout.

Yesterdays back workout:
Uppvärmning / Warm-up
10 (on each side) x 3 Inåt- & utåtrotationer / External & Internal Rotations
10 x 3 Latsdrag / Lat pulldowns
superset w
10 x 3 Sittande rodd / Sitting row
10 (on each side) x 3 Enarmsrodd / One arm row
10 x 3 Rullande ryggresningar / Back extensions

10 reaktioner på “WHOLE BACK WORKOUT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR