ÅRSRESUMÉ 2014

JANUARI

Tränade mycket Crossfit! Det var typ hela förra vintern för mig. Tyvärr tappade jag mycket vikt och har mycket svårare att bygga massa på benen så började känna mig lite otymplig. Kör gärna alla bitar förutom WODarna nu dock 😉 I januari träffade jag Janni för första gången. Vi har blivit väldigt bra vänner och jag är så himla glad att jag lärde känna henne. Vi hade pratat länge om att ses och en dag hakade hon på mig till f4l och körde lite Crossfit. PS jag var tydligen väldigt mörkhårig?! Haha! Hände inte så mycket mer i januari, tränade på som vanligt.

crossfit

FEBRUARI

Februari bestod av en härlig resa till Dubai med Ako. Janni & Jon hängde med lite impulsivt och vi hade det så sjuuukt bra. Dags för en repris snart känner jag 😀

P1360362-001 P1360394
P1360526-001
P1360582-001

Efter att vi kom hem blev jag lite nere som alltid efter Dubai. Det botades med en skön tjejkväll! Vi började med ett crossfitpass på F4L crossfit och en utekväll på Suite. Det var faktiskt då jag och Ida klickade på riktigt. Vi hade träffats innan men jag tyckte att hon var lite konstig och hon tyckte att jag var dryg… Hahaha! Sjukt kul i efterhand =) Glad att hon kom den kvällen, sedan dess har vi varit otroligt bra kompisar. Another blessing asså! <3  Detta året har gett mig några sjukt fina vänner. Hör inte till vanligheten nu såhär på lite senare år 😉

20140223-173341 Victoria-Törnegren-Kenza-Zouiten-Alexandra-Bring
bild från Stureplan.se

MARS

Gjorde ett inlägg för NYBÖRJARE PÅ GYMMET (KLICK). Känns som det kan ligga rätt bra i tiden! Deltog i ett event i Karlskrona tillsammans med Ako. Det var jätteroligt förutom min sjuka scenskräck, men det gick ändå bra. Har faktsikt blivit bättre under året 🙂

Downloads1
Körde Poledance med Ida, Mimmi och Viktoria. Det är nog dags igen snart!

P1390370-001
Gick crossfit level 1 utbildningen i Milano. Rolig och intensiv helg!

20140327-131651
Hann även uppleva lite av Milano.. 🙂

P1380995-0011

APRIL

Började köra PT med Anders. Har inte kört med honom sedan i somras pga alla resor och sånt, men snart är det dags att sätta igång med tyngdlyftningen. Saknar det massor!

P1380720-001
Började också köra lite på min YouTube =) Har inte prioriterat den så mycket resten av året. Men det kanske är dags att styra upp lite mer på den?

…Våren kom äntligen

P1390562-001

MAJ

Maj bjöd på NELLYS 10-års fest. SÅÅÅÅ bra! Hade en fantastiskt rolig kväll med alla inblandade. Lever fortfarande på den haha! Det var också Fitnessgalan som var rolig. Annars var maj en rätt tung månad för mig. Mådde inte alls speciellt bra och får typ ont i magen av att tänka på den månaden. Men, ny tid 🙂

20140518-183939 20140522-215551
Plåtning i Göteborg för Aloe Vera drycken!
20140527-082921
Fitnessgalan med dessa bönor <3
20140512-085811

JUNI

Bytte till IMACTIVE vilket var sjukt  kul! Månadens höjdpunkt helt klart. I juni brann det under vår lägenhet så vi var utan bostad. Vi bodde hos Mimmi och Marcus och sedan hos min syrra. Haha fan vad jag uppskattade ett hem efter det! Vi hade ett sjukt kul IMACTIVE event i alla fall med massa tjejor!

20140614-235408-86048575

JULI

Började månaden i Barcelona med Vic och Ida. Tydligen tog jag bara bilder på mig själv i juli så här har ni.. Hehehe… Njöt också som fan av sommaren. Blev brun och fin! Nu har det här inlägget tagit över en timme. Så om jag börjar bli lite lat så är det därför. Tror det här är det längsta inlägget jag någonsin gjort.

20140726-110630-39990786 P1420761 P1420834-806x1024

AUGUSTI

La ut ett bra PLYO-pass (KLICK) för ASS. Om ni inte testat det än så kör det som nya-året-challenge 😉

P1440623

Gjorde en challenge. Tänk positivt i 24 h. Varje negativ tanke ska slås bort… Fin grej! Vi får köra en sån snart igen 😀 (eller typ varje dag men)

P1440475

Annars var det mest skönt med sommar.. Började även på PT-school i slutet av augusti och vi flyttade till min pärla. La ut en jävla massa träning. Men allt det kan ni hitta i min kategori ”TRAINING AND EXERCISE”.

Vi var också på finaste Micke & Emelies bröllop och ett bröllop till en av Akos gamla kollegor dagen innan. Mycket kärlek den helgen!

Desktop5-1024x768 P1440146

SEPTEMBER

Sjukt stressig månad för mig, var inte ledig en enda dag och gick i skolan 8-19 varje dag hemma typ. Vi åkte till USA, LA & Miami, första gången för mig där. Mycket jobb men hann ändå med lite mys också =) Vi fotade mycket för FEMIMAL men det hade jag inte lanserat då.

P1450267-1024x768

La baby

IMG_3334 P1440036

BTS från två plåtingar.

OKTOBER

Oktober var månaden med stort M! Jag, Ida och Ako var i Marbella i 2,5 vecka och höll två fantastiska träningsresor. Efter det åkte jag vidare till Portugal med Ako och Peter som höll sin träningsresa där. Reste nästan hela månaden. Skönt! Surfade också för första gången. Så stolt!

P1460618-1024x768

Fick umgås mycket med den här donnan i år. Tre resor hann vi med tillsammans. Alla resor bodde vi ihop! <3

IMG_4181 P1470640

Många fina tjejor som utvecklades som bara den.. Detta är från första gruppen! Den ”lilla” gruppen haha 🙂

997077_10152579554899690_604355955617249311_n-001

NOVEMBER

Bjöd på FEMIMAL.com lansering, gladiatorernas inspelning och Fitnessfestivalen. Fan vilken GRYMT bra månad. Så glad!

IMG_5259 PB280037

DECEMBER

Ja nu var vi äntligen här… haha! Sjuk resa det här året bjudit på. Jag vet inte ens hur jag ska kunna sammanfatta det. WORK HARD STAY HUMBLE eller något annat klyschigt 😉 Jag har utvecklats väldigt mycket senaste året och mycket har jag er att tacka för. SÅ tusen tack för att ni stått ut med mig ännu ett år och jag hoppas att jag kunnat bjuda på mycket träningsinspo. Det är ju faktiskt det min blogg handlar om, i det stora hela. Nu är det inte så kul att summera året genom vilka övningar man gjort så valde att ta det som var lite roligare kanske =) Ibland går livet upp, och ibland går livet ner. Jag är i alla fall glada att ni vill ta del av resten av min resa. Jag tycker att ni är fantastiska och jag är så peppad på 2015. 2014 nyårslöfte var att resa mer. Jag bockade av Dubai, Milano, Barcelona, Miami, Los Angeles, Marbella, Ericeira i Portugal och slutligen Maroccoooo!

IMG_6033-0.JPG IMG_5973-0.JPG P1570419

Mitt nyårslöfte för 2015 då? Jag hade ganska svårt att komma på nyårslöfte för i år, för jag vill ändå vara realistisk och jag gillar att sätta mål. Jag lovar härmed att jag ska ta körkort (bara 7 år försent) så tipsa gärna om körskolor i Stockholm, sedan lovar jag att uppdatera bloggen mer! Det blir väl toppen? Tipsa gärna om inslag ni vill ha. Försökt lyssna och nu lägger jag ut mina hela träningspass och min vardagsmat även fast bilderna oftast suger. SLUTLIGEN VILL JAG ÖNSKA ER ALLA ETT GOTT NYTT ÅR OCH ÖNSKAR ER EN FANTASTISK START PÅ DET NYA ÅRET <3 Nu ska jag njuta av sista timmarna här med fina vänner.

14 reaktioner på “ÅRSRESUMÉ 2014”

 • Lisa skriver:

  Mer videos, kanske en där du visar en heldag med dig! Skulle vara jätte roligt att se!
  Kram

 • adam skriver:

  Det va inget dåligt år det. Du gör mer saker på en månad än vad jag gör på hela året hehe. 😛

 • s skriver:

  jps trafiksola i sundbyberg e jättebra! finns en man där som heter markus jurdell som e gryyyym! han e lättsam och skojar och förklarar och lär ut på ett väldigt bra sätt.

 • Charlie skriver:

  Hej Alexandra. Vilket spännande och fartfyllt år du har upplevt. Blir verkligen inspirerad av din blogg. Har en fråga till dig som jag hoppas få svar på. Hur ser du på alkohol, festade du som tonåring?
  Ska bli intressant att fortsätta läsa din blogg 2015. Gott nytt år!

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag festade mycket. Mådde inte bra av det och skulle inte uppmana till det! 🙂 nu tar jag gärna ett glas eller två, men väldigt sällan berusad.

 • Magda skriver:

  Är intresserad av att se fler filmer på olika tränings övningar och gärna hela pass. Mer träningsinspiration på din Youtube kanal, tack.
  Tack för en fin blogg och gott nytt år på dig. 🙂

 • Erica Clevenvik skriver:

  Åh vilket bra år! Kram

 • voula papazoglou skriver:

  happy new year alexxx hope fore all people 2015 be a great relax year

 • Sara skriver:

  Har nyss hittat din blogg, tror def att jag kommer börja följa den regelbundet 🙂 Jag skulle vilja/behöva ett inlägg om träning på semestern, jag reser också väldigt mycket och har haft svårt att träna när jag inte haft tillgång till ett gym, så det har mest blivit att jag har gått PWs… Kanske några roliga former av träning man kan göra ute?

 • Di skriver:

  Hur kommer det sig att träning blivit sån viktig del av ditt liv där du nästan utesluter alkohol och ser till att äta supernyttigt hela tiden? Vad har triggat dig till det? Vad får dig att inte släppa kontrollen nån vecka o bara leva lite annorlunda? Hur tänker du? Tänkte bara kolla då vi alla har olika bakgrunder osv där för min del exempelvis handlar det om diabetes typ1.

 • Alexandra skriver:

  Dina videos är jätteroliga att titta på (både dom roliga personliga klippen och träningsfilmerna), så fler sånna vore kul! 🙂 Tack för att du är en sån inspiration!

 • Johanna skriver:

  Om du vill ha en riktigt bra körskola ska du kolla in my driving academy och se till att du får Nils som lärare. Han är lugn, rolig, sjukt pedagogisk och noggrann. Rekommenderas!

 • Linnéa skriver:

  Du är verkligen inspirerande! Jag skulle tycka att det var jättekul med fler videos. Oavsett vad det är för typ av video känner jag mig alltid motiverad/inspirerad efter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR