NY TRÄNINGSRESA?

P1560328
P1570419

Eftersom jag ändå aldrig är ledig så tänkte jag förena nytta med nöje.. Fick en snilleblixt att styra upp en helt egen träningsresa så blir allt enklare och mer spontant samt lite billigare för er! 😀 Februari är den enda månaden som inte krockar med massa annat, det är lite kort varsel men jag tror ändå att det kan bli great! Det kommer vara väldigt begränsade platser och lite mer intimt 🙂 Lägger ut när alla detaljer är spikade. Tänkte bara kolla med er, vilken del av februari som passar bäst? Det kommer vara träning, yoga och surf är tanken. Såklart massa mysigt häng också. De resor jag haft har faktiskt nästan ingen känt varandra på, har blivit mycket nya vänner. Jag kommer åka ner tillsammans med en till coach, så vi kommer vara en mindre grupp.  Det kommer bli på en 5-stjärnig resort men lite längre bort.. Ledtråd på bilderna. 31/1-7/2 är det billigaste alternativet men kortast varsel. Det kommer skilja ca 2000:- i pris på flyget beroende på när resan äger rum. Vad tror ni? Haha gillar att jag pratar med er som en kompis, men jag gör ju resan för er 😉

44 reaktioner på “NY TRÄNINGSRESA?”

 • Elin skriver:

  Kommer tonåringar ha möjlighet att följa med? Kram!

 • Elin skriver:

  PS. Låter jättekul!

 • Elin skriver:

  Sol surf och yoga är ju drömresan! 15:e feb kanske! Hur länge tänker ni var borta?

 • Emelie skriver:

  7/2 låter perfa!

 • Amanda Lundqvist skriver:

  Vad roligt, datumerna är perfekta

 • Ellinor skriver:

  31/1-7/2 låter toppen! 🙂

 • alexandra skriver:

  Jag tycker det vore perfekt! Priser är rimligare för många i längre ålder också så det är ingenting att tveka på. 🙂

 • Ingrid skriver:

  Det låter superspännande! Ungefär hur mycket kommer det kosta, i runda slängar?

  • Alexandra Bring skriver:

   Kommer sätta ihop ett paket med hotellet, med 5-stjärnigt boende, surflektiner, yoga, träningspass med mig, mat, kosttillskott mm. Skulle tippa på att det landar runt ca 12000. + Flyget de datumet jag skrev ligger på ca 1300:-.

   • Hanna skriver:

    Jag hade hellre bott på ett mindre fint hotell, 12000 kr är lite för mycket för de som inte har ett fast jobb och jag tror de flesta som är intresserade av en sådan här resa är studenter. Jag hade lätt varit på om redan hade legat på 6000-7000 kr, rena drömmen ju!

    • s skriver:

     Håller med! Alldeles för dyrt, om man inte har föräldrar med cash. Men en vanlig dödlig, med vanligt svennejobb är de rätt dyrt.

     • Alexandra Bring skriver:

      Det är mat som ingår som ska vara BRA mat som är dyrt, och jag vill bara ordna resor dit jag själv kan tänka mig att bo 🙂 Sedan att få 8 grupp PT-pass, surflektioner, yogapass och allt kosttisllkott blir ganska dyrt=) KAnske kommer någon annan slags resa i framtiden men man kan tyvärr inte räkna med en billig träningsresa, isåfall är det bättre att åka på såna där jättestora träningsresor som charterbolagen anordnar för större grupper och mindre personligt.

     • Vick skriver:

      Sjukt tråkigt för oss som studerar. Studentrabatt tack 😀 Hade jättegärna velat följa med! Förstår att maten och träningspassen kostar mycket men som sagt, det kanske inte hade behövt vara ett lyxhotell? Vem bryr sig hur många stjärnor. Din målgrupp är ändå mellan 18-25 skulle jag tippa på och de flesta av oss är nog inte så täta som fröken lyxhotell 🙂

 • Johanna skriver:

  Mitten/slutet av februari skulle passa mig, vill gärna åka.

 • Sara skriver:

  Tycker också att datumen låter super! Hur mycket kommer resan kosta ungefär sammanlagt med hotell, flyg och allt? 🙂

  Kram

 • Mikaela Malmquist skriver:

  måste du ha 18 års gräns ? :/

 • Elin Nilsson skriver:

  Låter så sjukt kul! Hade gärna velat följa med om jag hade haft tid, hoppas du arrangerar flera liknande träningsresor i framtiden!

 • Linnea skriver:

  Intresserad!!

 • Sara T skriver:

  Låter superkul! Vad är åldersgränsen för resan?

 • ellen skriver:

  om det kostar max 1000,- hänger jag på! /fattig tjej……. haha

 • Jessica skriver:

  Hej Alexandra! Jag har en några frågor gällande träningsskor. Jag tränar påse skivstång och olika gympapass på friskis och svettis. Har du några tips på allroundskor skom skulle passa mig bar? Eller bör jag ha två olika sorter? Sedan undrar jag även hur lång ”livslängd” ett par träningsskor vanligtvis har? Tack på förhand 🙂

 • Josefin skriver:

  Jag hoppas fortfarande att någon ska hoppa av utbildningen så jag kan få en plats och börja plugga men om jag nu inte komemr in så vill jag gärna hänga på! Datum spelar ingen roll 🙂 Kul!

 • Mira skriver:

  31/1!

 • Mara Z skriver:

  Jag undrar om man måste vara erfaren när de gäller träning för att fara på denna träningsresa? Vill nämligen åka och ta chansen att lära mig mer då jag började träna nu i höstas! 🙂

 • Lovisa skriver:

  Låter ju helt galet kul! Drömmen att resa iväg nu när det är så trist årstid!

 • Jessica skriver:

  Trist att jag har så mkt bokat att jag inte ens kan börja fundera på om jag kan åka med =/ Men kul för er alla andra som kommer kunna åka 😀

 • Amanda Lundqvist skriver:

  Skulle nog vara bättre med mindre stjärnor på hotellet så att priset blir runt 6000-7500kr tror det skulle passa flera! 12000kr +flyg för en vecka och ta ledigt från jobbet kan nog bli lite för mycket tror jag för många!! Annars låter det *ski roligt och skulle gärna följa med:)

 • Silvia Von Lila skriver:

  vad sugen man blir att hänga på, håller utkik för vidare info
  spännande!!!

  http://www.vonlila.se

 • Angelika skriver:

  Åh det där datumet skulle passa perfekt! Då har vi som går i gymnasiet sportlov så det skulle vara underbart 🙂
  Men håller med de andra, ett ”mindre fint” hotell skulle nog vara bättre och tror flera skulle kunna följa med då! Eller varför inte ta det närmare våren, runt påsk där? 🙂

  Jag vill så himla gärna åka med!

 • adam skriver:

  Får killa åka? skulle nog inte våga ändå haha.

 • Kommer så gärna med!!! Skulle vara supertufft att följa med och skriva om detta i min blogg. När som helst efter 11.2!

  x Steffi

 • Emma Hå skriver:

  Asså jag hade SÅ GÄRNA ÅKT MED!! Behöver en semester mer än något annat just nu, men har verkligen inte råd… Vilken dröm det hade varit om du lottade ut en gratisplats 😉 *hint hint*

 • Yvonne skriver:

  Vill jätte gärna åka med. Men är för tidigt inpå att åka i slutet av Januari då jag måste ta ledigt från jobb. Finns det nån chans att de blir en senare resa också? Kanske med dig och Ida? 🙂 Vore hur bra som helst, följer lätt med då!! 🙂
  Du är grym!

 • Elvira Granqvist skriver:

  Billigast möjliga! 😀

 • Maria skriver:

  Vad kul! När kan man anmäla sig!? kram

 • Michella skriver:

  ÅÅÅH, det gad jeg godt! Kan du ikke lave præcis sådan en rejse igen i April? 🙂 Så tager jeg med! ku vara skit kul 😉 Kram fra danskeren fra ”destination unknown” haha

 • Jennifer skriver:

  Jag måste få veta vart du har hittat dessa träningsbyxor som du har på bilden?
  Från något helt annat 😛
  Dom är sjukt snygga!

  Tack för all din inspiration och energi du ger!

 • Maria skriver:

  Hade vart grymt att åka med om jag hade haft tid!
  Till alla som skriver att det är dyrt: Det är INTE dyrt med ca 12 000 för ett bra Hotell, som jag gissar ligger fint i Marocco,, med mat och säkerligen massa annat kul spons som Alex fixar! Sen får man pt-pass och massa träning inbakat i priset. Förstår att det är mer pengar än en sista minuten på 4000 till nått sunkigt hotell i Alanya men här ingår ju ALLT(prisvärt tycker jag det låter). Sen är det väl självklart att Alex och den hon tar med sig måste tjäna pengar någonstans på detta. Hon gör det ju inte bara för att det är roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR