MENU

WEIGHTLIFTING IS HARD

11:03 | January 20, 2015 | THOUGHTS AND FEELINGS,TRAINING & EXERCISE

P1670240
TOP – H&M, SOCKS – ADIDAS, SHOES – ADIDAS SHORTS – HERE
P1670242 P1670247

I söndags var det invigning av F4L SOFO =) Hur nice är inte detta? Plattformer HELA vägen. Jag och Ako stannade efter stängning och tränade tillsammans med hans tävlingsteam. Jag höll mig på min kant. Jag kan fortfarande bli sjukt obekväm när jag känner mig dålig bland folk.. Antar att det är bra träning men den mentala biten låser sig lätt för mig i tyngdlyftning. Fast vikterna är så lätta att det borde gå enkelt så vill kroppen inte. Blir knäpp! Som tur är ska jag köra med Anders där ikväll. Han är så jävla bra på att få mig att inte tänka på nåt annat. Ser framemot passet :)! Vad tränar ni idag? Förresten, tänkte starta igång lite grupper på nya F4L. Tjejgrupper för att komma igång med fria vikter. Gå genom knäböj, marklyft mm. Isåfall kommer jag hyra in mig några helger per år och köra mindre grupper så kan jag hålla lite seminarium om kost osv när vi ändå är där 😉

This sunday F4L opened up. Its so nice with platforms all the way. We stayed and worked out after closing time. I was at my corner and Ako + his competition team worked out. I still feel bad and uncomfy sometimes and it’s not a good thing. My mind just get locked and especially with weightlifting. But today I am gonna workout with Anders so that’s good. He’s such a good coach. What’s your workout today?

15 Responses to “WEIGHTLIFTING IS HARD”

 1. camilla on

  Jag har precis kommit hem från 1 timmes ryggträning ( är som du, överrörlig i lederna ) och så avslutade jag med 20 min jobbiga och snabba intervaller på bandet. Svett-check! haha 😛 Förstår inte hur jag ska kunna sitta på jobbet nu ( Ica) och vara trevlig i 7 timmar haha 😀
  Ha en grym dag Alexandra!

  Reply
 2. Emma Hå on

  Jag körde marklyft för första gången idag med en vän som kan sina grejer, så försökte få in lite teknik. Skall öva stegen hemma framför spegeln, är rädd att skada ryggen. Vad synd att du bor i Stockholm, hade så gärna gått på dina klasser om de vart i Göteborg =)

  Reply
 3. Tanja on

  Låter jättekul med tjejgrupper! Jag skulle jättegärna vilja komma på något sådant. Behöver man då vara medlem på gymmet då eller hur har du tänkt 🙂 ?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)