WEIGHTLIFTING IS HARD

P1670240

TOP – H&M, SOCKS – ADIDAS, SHOES – ADIDAS SHORTS – HERE
P1670242
P1670247

I söndags var det invigning av F4L SOFO =) Hur nice är inte detta? Plattformer HELA vägen. Jag och Ako stannade efter stängning och tränade tillsammans med hans tävlingsteam. Jag höll mig på min kant. Jag kan fortfarande bli sjukt obekväm när jag känner mig dålig bland folk.. Antar att det är bra träning men den mentala biten låser sig lätt för mig i tyngdlyftning. Fast vikterna är så lätta att det borde gå enkelt så vill kroppen inte. Blir knäpp! Som tur är ska jag köra med Anders där ikväll. Han är så jävla bra på att få mig att inte tänka på nåt annat. Ser framemot passet :)! Vad tränar ni idag? Förresten, tänkte starta igång lite grupper på nya F4L. Tjejgrupper för att komma igång med fria vikter. Gå genom knäböj, marklyft mm. Isåfall kommer jag hyra in mig några helger per år och köra mindre grupper så kan jag hålla lite seminarium om kost osv när vi ändå är där 😉

This sunday F4L opened up. Its so nice with platforms all the way. We stayed and worked out after closing time. I was at my corner and Ako + his competition team worked out. I still feel bad and uncomfy sometimes and it’s not a good thing. My mind just get locked and especially with weightlifting. But today I am gonna workout with Anders so that’s good. He’s such a good coach. What’s your workout today?

15 reaktioner på “WEIGHTLIFTING IS HARD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR