BAD ASS WORKOUT

P1670286
Anders with the same weights as mine.. NAAAT!
P1670292

Happy after my workout =) FEMINO under träning som alltid! GODASTE aminosyrorna som finns. Ni har fortfarande 15% med ”BRING15” så ni vet!!

SÅÅÅÅÅÅÅÅ vilket jävla bra pass! Jag har fortfarande MYCKET att jobba på men vikten som det låste sig på i söndags flög upp som papper igår. Han korrigerade lite små saker och vips så flög stången upp, bokstavligen. Haha. Jag längtar tills jag kan öka i vikt och dra nytta av all kraft. Just nu tar jag i för mycket och stången bara flyger. Kaos! Ryck är det jag är sämst på och jag vill verkligen öka i vikt. Har satt några mål för vad jag ska klara och jag är långt ifrån det, men jag har aldrig kört såhär mycket och verkligen försökt bli bra. Det känns roligt med mål =) Är motiverad inför varje pass. Har känt att jag saknat mål senaste månaderna och mest lallat på gymmet. Inte nu! Whoop! Ska filma nån dag när jag har PT-timme så ni får hänga med lite. SÅ glad i alla fall. JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA. Önskar att jag kunde dela denna känsla med alla. Det är det här jag menar med att man måste hitta något inom träning som är roligt. Att bara nöta crosstrainer för att bli smal fungerar kanske för stunden men det är inte många som klarar av att hålla motivationen uppe baserat på det.

SUXH A GOOD WORKOUT!! I still have A LOT to work on but the things that locked mentally last sunday felt like paper yesterday. He corrected me a bit and it was all suddenly easy. I can’t wait until I can put on more weight and use all power. Right now the barbell flies over my head without control haha. Not good but hopefully useful later. I have some goals for what I wanna be able to lift and I am far away from them. But it’s so much fun! I’ve never really tried serious so now I am happy to have goals and each workout feels like fun. I LOVE TO WORKOUT! I wish I could share this feeling with all. This is what I mean by finding motivation in fun workouts. Just standing on a crosstrainer to get skinny doesn’t work for many in the long term.

P1670304

Nya strumpor. Tur för som ni ser slet jag mot dom rätt mycket. Save the legs! 😀

10 reaktioner på “BAD ASS WORKOUT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR