TEA TIME

P1670098

Mitt favvo te som jag fick av min fina kompis Viktoria!
P1670099

P1670097

Visst köpte jag ett fint te-set i Marocko? Letat efter ett sånt länge så blev glad när jag hittade det 🙂  Jag dricker inte te så ofta men nu när jag varit sjuk och det varit kallt så blir det mysigt.. Gillar marockanskt te också, köpte med mig en hel ICA-påse från Marocko. Får koka upp det sen. Mmmm! 😀 Har sån extrem längtan efter Dubai. Finns ett sjukt mysigt fik i Dubai Mall med godaste teet. Var tvungen att tacka nej till en bra möjlighet där pga att jag ska till Holland då. Men det blir nog också spännande 😉 Nu har jag haft en frågestund på min FB-sida så fastnade där lite för länge. Ska sminka mig och gå på lunch!

My tea-set from Morocco! Love it! I don’t drink tea that often but I’ve been sick and it’s been cold so it’s cozy. I also bought a big bag of moroccan tea from a market so I will do that soon. I really miss Dubai. There’s a coffee shop there with the best tea. I had to turn down on a trip to Dubai because I am going to Holland haha =) Now I had an Q/A on my fb-page and got stuck a little too long.

15 reaktioner på “TEA TIME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR