MUST-HAVES

300163-0426_1

Adlink: from – HERE

O..m…g! Ett nytt måste-ha. Alltså kan Stella sluta leverera? Ej bra för min plånbok haha! Börjar bli sjukt sugen på att köpa kortare tights och shorts. Snart vår i mitt huvud. Nej I wish asså! Vi kommer nog dra iväg på en jobbresa i april, så som jag ser framemot det. Har lite grejer prellade i mars också så vi får se. Kanske inte är så långt borta! Semester har jag inga planer på men nice att kunna jobba i värmen 😉 Klagar ej!
Omg! A new must-have. Can Stella please stop doing this? Not good at all for my wallet haha! I startin to get so interested in short tights and shorts. I wanna have spring!! We will probably go on a work trip in april. I look forward to that. I have some things booked for march as well so we’ll see. Maybe the sun isn’t that far away.. I have no plans on vacays but it’s nice to work in the heat 😉 I wont complain!

7 reaktioner på “MUST-HAVES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR