WEIGHTLIFTING

P1670107
P1670111
P1670123

God morgon mina älsklingar! Idag är det dags för tyngdlyftnnig igen.. Känns som att det är det enda jag skriver om! Det är dock så att mitt ryggpass uteblev igår då jag jobbade på eventet samt satt i bilen resten av dagen. Vi bilade direkt från Helsingborg till Tele2 arena för att se Gustafssons fight. Det var en helt galen stämning och shit vad ledsen vi blev när han förlorade. Kan bara föreställa mig hur jobbigt det måste kännas för honom med all press. Men  – heder åt honom. Han är en otrolig atlet. Hoppas att han kommer tillbaka snabbt. Vet inte riktigt hur jag ska göra med mitt uteblivna ryggpass? Vi får se! Kommer inte kunna ha min vilodag på onsdag då eventet är med H&M. Det finns några få platser kvar, först till kvarn om ni vill haka på. Se föregående inlägg! Idag är jag riktigt seg men ska skriva lite text till Kroppsnytt. I dagarna lanseras första numret och även hemsidan. Pirrigt! Har ni några önskemål på rubrik idag i bloggen? Passa på medan kreativiteten inte flödar.. haha! =)

Good morning babes! Todays its time for weightlifting again.. It feels like it’s the only thing I post haha. My back workout did not happen yesterday because I was working at the event and was in the car all the way home for UFC in Tele2 arena. It was craaaazy and I am so sad that Gustafsson lost. I can only imagine his feeling from all this pressure. Well, he’s a fantastic athlet! I hope he comes back fast..
I do not know what to do with my missed back workout? Well.. I am really tired today but I have to write some things to Kroppsnytt (magazine) that will be released in these days. Whopa! Is there any topics you want me to blog about today? Xx

10 reaktioner på “WEIGHTLIFTING”

 • Ida skriver:

  Satan (på ett bra sätt) vad du ser stark ut!

 • voula papazoglou skriver:

  you have nice cheekbones like doll 🙂 can you tell us what to eat you gain muscles for womens special its so difficult with food for me to grow my body you say you eat a lot can you say for one day what to eat will help many people :)))))))))

 • Zeinab skriver:

  Snälla skriv lite mer på vad du äter

 • Nadine skriver:

  Hello Alex (:
  I’m from Germany and I got one question. Which size do you wear in WR.UP pants? I guess XS?

  Hugs & Kisses from Frankfurt :**

 • Emma skriver:

  Vilken insperation du ger med alla bilder:D grym du är!! Jag har ett förslag till rubrik: Frukost! Det vill jag att du skriver om då det är ett viktigt mål, men dels är jag aldrig hungrig och sen har jag dålig insperation så jag äter typ samma sak varje dag, har du några tips på frukost?:)

 • Lisa's Healthspo skriver:

  Åh så kul att du börjat med tyngdlyftning! Jag har också börjat intressera mig mer för lyftning snarare än byggning om du förstår vad jag menar 😉 Så himla roligt verkligen! Såter som att du haft en riktigt bra helg! Kram 🙂

 • Sofie skriver:

  Everyone is asking about your diet, I am also curious too.
  – Hope to hear from you.
  love your blogg and your posts.
  love from Denmark 🙂

 • Samyra skriver:

  So much respect for you, it looks really heavy!
  X Samyra
  http://www.blogsamyras.blogspot.nl

 • Emma skriver:

  Jag saknar lite nya filmklipp på övningar och träning 😉
  Du är grym (på typ allt) och jag önskar att fler kunde vara så glad, positiv och härlig som du. Keep up the good work 🙂 kan du inte köra en tävling/lotta ut produkter ifrån femimal? 🙂 jag vill ha alla, men har precis börjat plugga, och det säger ju allt. Är glad att jag köpte ett gymkort iaf 😀
  Tack för all inspiration och motivation du ger 🙂
  Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Ska spela in ett inorgon faktiskt 😀 tack för feedback! Håll koll på femimal på insta för tävlingar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR