TACK

På slutet har jag verkligen överrumplats av er. All pepp, feedback och boost ni ger mig är helt fantastisk. Som många av er kommenterat har jag ändrat lite här i bloggen. När min blogg växte fick jag lite panik av att dela med mig av mitt liv, och dessutom titulerade jag mig som träningsbloggare. Gömde mig lite bakom det och blev lite mer renodlad träningsblogg. Från min sida har det varit sjukt oinspirerat att bara visa övningar och recept typ, men tänkt att det är vad folk vill se. Nu vågade jag röra om lite här och dela med mig av min vardag, tankar och personlighet. Feedbacken har varit GRYM. Tusen tusen tack för det! Videos är för mig något som är otroligt nervöst. Många bloggar är stageade, bilder fixade men en video.. Det är ju 110% äkta. Så igen, tack tack tack för alla fina kommentarer på slutet. Ni är helt fantastiska! Så glad att ni fortsätter hänga med mig <3 Jag försöker att inte tänka så mycket. Det är väldigt mycket press på allt man lägger ut nu förtiden. Men jag kör bara! Haha! Är så glad och tacksam för allt. Ville bara skriva det 🙂

IMG_8111.JPG

33 reaktioner på “TACK”

 • Emina skriver:

  du är bäst

 • Hanna skriver:

  Du är så fin! Om du kan fixa rabatt på den där tandblekningen som du använder så vore det guld! Missade nämligen att köpa förra gången. Vill gärna ha lika fina och vita tänder som du! 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du gör ett super bra jobb och jag tycker bloggen är SÅ HIMLA MYCKET BÄTTRE NU 😀

 • det är just därför din blogg är så härlig, den känns äkta! 🙂

 • Amanda skriver:

  You´re just a huge inspiration, Alexandra! I´m a recent reader of your blog and It´s now one of my daily routines! I adore you, you´re such a good rolemodel and inspiration… Tons of love from your neighbours in the west, Norway :)))

 • natasha skriver:

  Ive been a reader for a while now and I must say i LOVE your blog!!! I check your blog every single day. You truly inspire me each day and motivates me to pushing myself to the limit!!! You are beautiful girl!

 • Sara skriver:

  Underbara härliga människa! Du är värd vartenda ord. Bara suuug in det 😉

 • emma skriver:

  DU är min största inspiration!! Älskar att se videos och lite mer av din vardag. DU ÄR BÄST!!! 😀 😀 <3

 • Jessica skriver:

  Kul att få lite av varje =)

 • Eleonore skriver:

  Bästa du!!

 • Frida skriver:

  Sjukt mycket bättre nu, kan tycka det är lite trist och långtråkigt att läsa en blogg som du hade innan.. Men nu när du börjat blanda in DIG lite mer så läser jag din blogg varje dag nu och tycker din blogg är rolig att läsa även fast jag tycker träning är kul så känns det rätt opersonligt om man bara läser det men man får inte veta vem som är bakom allt. Keep up, du är grym!

 • Frida skriver:

  Oj, vad rörig min kommentar blev

 • Alice skriver:

  Älskar utvecklingen av din blogg! Superkul med videobloggarna, vore även kul att se lite mer av Ako i dem då även han är en stor inspiration! You go girl!

 • Maja skriver:

  Jag läser din blogg på grund av dig, dig som person, det här är en äkta blogg!
  http://www.healthymaja.devote.se

 • DeMarkey skriver:

  Du är bra som du är, jättefin och så söt. Du verkar vara en fin person på insidan också. var den du är och lycka till med alla projekt du har på gång. 😀

 • Sofie skriver:

  Har blivit sååå mkt bättre fortsätt såhär 🙂

 • Zeina skriver:

  det förtjänar du

 • Zeina skriver:

  Det förtjänar du! Du är min inspirationskälla..

 • Lisa Johansson skriver:

  Tycker din blogg är jättebra och du är en stor inspirationskälla för mig (trots att jag är mycket äldre än dig) och du är en förebild för framförallt unga tjejer där ute!

 • Emma skriver:

  Tycker det är jätteroligt när du gör lite outfit och vardagsinlägg också! Det gör inte alls din blogg till en sämre träningsblogg för det!! Du äger <3

 • Lisa skriver:

  Favoritbloggen sedan jag började läsa för tre år sen 😉 Hejar på dig, grym är du! Druckit upp mina goda aminosyror 🙁 så det får bli att köpa nya, så sjuuukt god! Go FEMIMAL 😉 Kram

 • Hanna skriver:

  Du är en helt fantastisk tjej!

 • Emma Hå skriver:

  Jag tycker det är så himla roligt att du lägger upp oklippta, oredigerade (nästan) videos, lite humor och värme till en annars stentuff träningsblogg 😉

 • Ami skriver:

  Jag tycker det är fantastiskt att du som har så många läsare vågar vara så personlig! Det är härligt att få följa med i din vardag och se att du är en riktig person med både bra och mindre bra dagar – precis som alla andra. Känns som att an lär känna dig mer nu och då är det lättare att inspireras tycker jag. Roligt att höra dina tankar både kring träning/kost men även livet/projekt och andra viktiga ämnen. Det som gör att din blogg är så rolig att följa är för att du känns på riktigt, som en liite bättre person än mig (vilket får mig att pushas att bli bättre) men ändå inte ofelbar (vilket annars får mig att tappa inspon eftersom det är omöjligt att vara perfekt).

  Jag hoppas att du kommer fortsätta att inspirera med bilder/videor/texter och tips, för du är en otrolig förebild!

  Kramkram 🙂

 • Sofia Walter skriver:

  Fler än jag alltså som uppskattar det. Läser otroligt mycket bloggar varje dag men din har varit en blogg jag bara tittat in lite på ibland när det varit något speciellt.Dd senaste 2/3 veckorna ligger den däremot på min veckolista med bloggar jag inte vill missa ett inlägg av 🙂 har verkligen blivit superintressant, med mer vardag, videor och tanakr men ändå lite recept och träning, Perfekt och mer unikt än den var innan, fortsätt så!!! Tycker förresten att du förutom inspiration verkar vara en fett gullig tjej, kram kram

 • Ynske skriver:

  I just find you such an inspiration. So different than other fitness bloggers. Keep on doing what you do best!

 • Kristin skriver:

  Älskar din blogg! Är så roligt att du vill dela med dig av både din träning och vardag! Du verkar va världens sötaste 🙂

 • Lovisa skriver:

  Det är ju vi läsare som ska tacka dig för att du fortsätter att blogga! 🙂
  Jag har hängt med din blogg sen förr förra sommaren, jag behövde lite motivation till träningen och googlade ’träningsblogg’, så hittade jag hit! Och du fick mig att hitta intresset för just styrketräning 🙂
  Nu när jag följt dig ett tag så är det så kul att se din utveckling och allt vad du tar dig för! 🙂
  Bäst är du!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR