LEG DAY

P1670330
P1670336
P1670338
P1670348

Igår var det dags för benträning. Inte sån här benträning dock 😉 Det här är från när jag och Fanny var på gymmet häromveckan. Utfall i smith och raka marklyft med hantlar är två favoriter för baksidan.

Igår körde jag med min coach Anders! Mitt gamla PR i stöt eller clean & jerk är 48 kg. Igår tog jag 45 kg så är snart tillbaka på den vikten vilket känns sjukt bra med tanke på att jag vilat enda sedan i somras från lyftningen. Mitt mål är att klara 50 kg innan 1 mars och sedan min egen kroppsvikt (53 kg). Roligt att se att alla tyngdlyftningspass ger utveckling! Det som är bra är att jag får köra ben typ tre ggr/vecka så det börjar hända lite med benen också (och rumpan haha). Imorgon är det dags för nästa pass så hoppas att min kropp återhämtar sig snabbt, är HELT mör och har en känsla av att träningsvärken blir ännu brutalare imorgon. Yes, körde ett sjukt bra pass igår. Körde även front squats på 50 kg vilket behövs för att kunna vända 50 kg =) Ikväll är det h&m event! Nu ska jag duscha. Hörs sen <3

This is not yesterdays workout but it’s two of my favs = lunges in smith and dumbbell stiff deadlifts. Yesterday I had my wokrout with coach Anders. My old PR in clean & jerk is 48 kg and yesterday I managed to do 45 kg so I am soon back on my old weights even though I had a pause from summer. My goal is 50 kg before 1 march and after that my bodyweight (53 kg). I love to have legday 3 times a week haha! Tomorrow is time for next workout so I hope I can recover cause I am sore as fuck right now (excuse my french ;)). 

5 reaktioner på “LEG DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR