BOMB

248319-0130_5

Måste bara visa denna coola bikini. Finns HÄR (adlink). Sååååå ball! Skulle verkligen vilja glida runt i den just nu. Kommer inte kunna resa iväg nu pga mycket jobb osv så får gilla läget att jag är i Sverige någon månad till. Längtar tills våren kommer hit och sedan sommaren!  Extra påtagligt när mitt hjärta är i Spanien och jag hade kunnat vara där och njuta 😉 Men men har ändå mycket att fixa och det är bra att jag är ensam så all fokus hamnar på det! Ikväll ska jag på ett event med en tjejkompis. Går nästan aldrig på event men detta kändes spännande. Ska bli kul att få ta på sig klackar.. dock efter benpasset? Vi får se hur det ska gå haha! Vi hörs sen mina hjärtan <3

I just had to show u this super cool bikini from HERE (adlink).  So nice!!! I would love to wear it now haha. I will not be able to travel right now because of a lot of work so I have to get used to this and stay another month or so =) I can’t wait until spring and summer comes. My babe is in Spain and I could have been there but I have a lot to fix so it’s for the best that I am home alone with full focus. Tonight I am going on a event with a friend. I never go to event but this one seemed nice.It’s gon be fun with some heels on. After leg day though!? Haha we’ll see! <3

7 reaktioner på “BOMB”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR