BOWL OF FRUIT

P1450709

Fruktsallad. Kanske inget som man tänker på. Jag hade glömt bort hur gott det är med en  skål fylld av frukt! Mycket godare än allt godis i världen enligt min mening. Jag är lite lat bara när det kommer till att skära upp osv 😉 Bara en liten påminnelse inför fredagskvällen. Boosta lite extra och njut av god frukt <3 Jordgubbar och melon. Cravings redan. Jag ska ha jordgubbar nu!
Fruit salad. Maybe nothing you think about. I had forgot how good it can be with a bowl filled with fruit! So much better compared to all candy in the world. I am a bit lazy with slicing it up haha. Just a little reminder for the friday night. Boost yourself and enjoy good fruit! Strawberries and melon.. YUM! I am gonna eat some now!

10 reaktioner på “BOWL OF FRUIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR