SOUP

P1670359

Soppdag idag! Älskar soppa. Synd att det är så kcal-fattigt =) Tog ledigt under dagen idag faktiskt, eller ja ganska ledigt. Har myst med mina tjejer och en tjejkompis sover hos mig. Så nice! Igår var vi ute på festligheter men jag tog det ganska lugnt vilket jag är sjukt tacksam för. Nu blir det inget sånt på ett tag i alla fall. Jag är så taggad på hårdträning. Kommer lägga in nästa växel i träningen och maten. Känns nice. Har också planerat in lite resor så jag ser ljuset i tunneln 😉 Nu ska jag jobba en stund. Vi hörs sen!
Soupday today! I love soup. Too bad it’s so little kcal in it. I took the day off today actually. Or pretty much. I’ve been hanging out with my girls. So nice! Yesterday we were out partyin but I was pretty calm which feels really good today. Now there’s nothing of that for a while. NExt level of training and eating is up! I also planned some traveling so I can finally see the light in the tunnel.

11 reaktioner på “SOUP”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR