SOUP

P1670359

Soppdag idag! Älskar soppa. Synd att det är så kcal-fattigt =) Tog ledigt under dagen idag faktiskt, eller ja ganska ledigt. Har myst med mina tjejer och en tjejkompis sover hos mig. Så nice! Igår var vi ute på festligheter men jag tog det ganska lugnt vilket jag är sjukt tacksam för. Nu blir det inget sånt på ett tag i alla fall. Jag är så taggad på hårdträning. Kommer lägga in nästa växel i träningen och maten. Känns nice. Har också planerat in lite resor så jag ser ljuset i tunneln 😉 Nu ska jag jobba en stund. Vi hörs sen!
Soupday today! I love soup. Too bad it’s so little kcal in it. I took the day off today actually. Or pretty much. I’ve been hanging out with my girls. So nice! Yesterday we were out partyin but I was pretty calm which feels really good today. Now there’s nothing of that for a while. NExt level of training and eating is up! I also planned some traveling so I can finally see the light in the tunnel.

10 reaktioner på “SOUP”

 • Zeina skriver:

  Snälla snälla få in vaniljsmaken på proteinpulvret

 • Zeina skriver:

  Och Cola smaken på aminosyror , varma kramar!

 • ellinor skriver:

  Hur träffades du och ako

 • becka skriver:

  Snälla Alexandra kan du ge mig tips, jag väger runt 80 kg jag vet inte ALLS vad jag ska ta mig åt, jag mår så dåligt , jag skäms så mycket över mig själv , jag vet inte hur Jag ska träna eller äta . Det känns hopplöst. Men jag är redo att göra vad som helst . Kan du ge mig tips på träning och så. Jag vet att du får många sånna här mail. Jag skulle uppskatta det så mycket , du förstår inte hur mycket det skulle betyda<3

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej becka! Skaffa en pt/coach som kan hjälpa dig att lägga upp träning och kost på ett sätt som passar dig. Här kn hjälpa dig! http://alexandrabring.wearecube.se/2014/03/20/ga-upp-eller-ner-i-vikt/

  • Cecilia skriver:

   hej!
   Vill bara säga att oavsett hur stor du är ska du absolut inte må dåligt och skämmas över dig själv! Självklart så önskar jag att du får hjälp med träning och kost så att du mår bra och är hälsosam men du kanske behöver jobba lite med din självbild också. Vet inte hur lång du är men 80 kg är inte så extremt mycket. Bara en tanke:) önskar dig allt gott! Kram

   • gianna skriver:

    hey becka, i hope you understand english. i just wanted to say. dont make your worth depending on how much your weight is. if you want to change your life-style then go for it. i would never stop someone from reaching their goals. but i think your problem is not the weight but your attitude about yourself.
    Beautiful is actually everything you look at with love. The more you love yourself, the more beautiful you will find yourself.
    be kind to yourself, stop hating yourself. once you love yourself you will only make healthy choices for yourself (no matter if it is to be in a relationship in which you are treated the way you deserve it, or having friends which are 100% good for you or having a heathy life-style) 🙂 <3

    a PT may can help you in losing weight but he cant teach you to know your self worth <3

 • gianna skriver:

  i wonder what is the reason that your veins standing out so much at your belly on the last pic? i am not wanting to be a rude stpid hating bitch i just wonder whats the reason? does this happen when you lift hard? or is it because your bodyfat is soo low so you can see it because your skin is very thin?

 • Maria skriver:

  Ett tips är att göra egna soppor med kokosmjölk som bas, tex med morot eller sötpotatis. Blir jättegott och krämigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR