BASIC TOP

118258-0001_5

FROM – HERE (adlink)

Ville bara tipsa om dessa budgetlinnen i svart, vitt och rosa. 149:- och perfekta baslinnen =) Jag har det svarta. Börjar verkligen få fram lite vårkänslor.. Farligt! Åh är så sjukt över just nu… Glömde fota under hela passet?! Vad fan! Antar att det betyder att jag var fokuserad i alla fall. Körde 2h benpass. Det gick riktigt bra! Har dock åkt på lite inflammation i benhinnorna typ? Är helt svullen och har jätteont. Hoppas det går över fort! 😀

4 reaktioner på “BASIC TOP”

 • Theodora skriver:

  Hei jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med tips til oss som har lyst til å ta PT utdanning? Noen råd?
  Love love love your blog btw;D

 • Lisa Radojewska skriver:

  Om du vill bli av med benhinneinflammationen snabbare så kan du göra olika övningar hemma, som tex vadpress utan vikter. Bara stå på din fot sen på tårna och tillbaka igen några gånger och sen kan du ”rulla fotlederna” när du ligger ner och använd lite mjukare skor så ska du se att de går över fort!
  Samt om du använder skor med klack går det över fortare om du har ett par plattare skor ett tag!

  Kram

 • A skriver:

  Hej!
  Har haft benhinneinflammation, vadövningar hemma utan vikt och stretchövningar är bra fick gå till sjukgymnast, för mig va de inte svullet och tog lång tid innan det gick över hoppas du slipper det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR