BRUTALT RYGGPASS

Alexandra Bring-22
Alexandra Bring-23
Alexandra Bring-24

Jag, Mimmi & Viktoria <3

Är så glad att jag har så sköna vänner som delar mitt intresse. Delad glädje är dubbel glädje 🙂 Tänk vilken tur jag har som har så bra människor i mitt liv. Helt sjukt!  Körde i alla fall ett sjukt bra ryggpass. Vet inte vad alla övningarna kallas  så måste fota när jag kör. Men jag körde bara med fria vikter och egen kroppsvikt. Helt över! Har ni testat köra statiska pull-ups som jag visade? Jag körde 3 x 30 sek. Höll fan på att avlida. HAha! Jag säger inte bara så, alltså det svartnade helt för mina ögon vid ett tillfälle under passet. Avbröt och köpte recoverydrinks och svepte två stycken. Har fortfarande svårt att få kontakt med latsen när det blir lite tyngre men jag jobbar på det.. Nya övningar och ny inspo.
I am so happy to have friends like this. <3 I had an awesome back workout. I don’t know the name of them so I will have to take photos later. Have you tried the pull-ups I showed you? I did 3 x 30 sec. I nearly died haha! Nope but in the end of my workout it went black for a while so I bought some recoverydrinks and went home haha. I still have a bit problem to get the right connection with my latisimus when I use heavier weights but I am working on it. New exercises and new inspo.

7 reaktioner på “BRUTALT RYGGPASS”

 • Adina skriver:

  Åh, det förstår jag! Det är så himla mycket enklare att träna med vänner, eller göra något över huvud taget egentligen. Allt går bättre och enklare när man har någon omtyckt i sin omgivning 🙂

 • Madeleine skriver:

  Jag har provat den statiska övningen. Jag klarade då inte 30 sek, snarare 15 😛 Övning ger träning 🙂

 • Johanna skriver:

  Tyvärr går det inte att se bilderna i ditt inlägg pga att ”din sko” bannern täcker mer än halva skärmen =(

 • Lel skriver:

  Jag skulle vilja läsa dina inlägger men dinsko banner är på väg. Finns där något sätt jag kunde ta bort det?

 • Lisette skriver:

  Hej, vart är din vita tröja ifrån?

 • Gabriella skriver:

  Hej!! Hittade just till din blogg!! Jag har också skolios, och inte lite dessutom.. Jag tränar regelbundet men är verkligen superdålig på ryggövningar.. Jag vill verkligen träna upp musklerna i ryggen och magen så jag inte behöver steloperera mig i framtiden! Har du några tips på bra övningar som är effektiva?
  Skulle vara jättetacksam för svar!
  Ha en superbra dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR