FOCUS

Alexandra Bring

Under mina pass försöker jag alltid att fokusera på vad jag faktiskt gör.. Något jag märkt med många av de jag känner som inte tränar så mycket är att de pratar under seten? Haha ingen pik till er som läser nu ;P Men för mig är det helt obegripligt. För 1. jag måste tänka på andningen och 2. det är fan för tungt.. Haha! Om ni kan prata oansträngt under passet = ni har alldeles för lite vikt eller fokus. Vissa tror att de bara är att gå till gymmet och lyfta lite sedan ska det komma världens resultat. Fel! Jag tränar hårt men inte lika hårt som t ex Ako.. De krävs mycket självdisciplin att pusha sig till sin limit! Jag har blivit mycket bättre på det och de senaste passen har jag verkligen tagit ut mig helt. Känner du att du inte når dina resultat? Fråga dig själv ärligt, tar du ut dig själv helt?

10 reaktioner på “FOCUS”

 • Sandra skriver:

  Heisann. Jeg håper det er greit, men jeg la ut et innlegg om deg i bloggen min. Du er en stor inspirasjon for meg, og jeg ønsket å dele dette med mine norske lesere 🙂 Ha en riktig fin dag Alexandra 😀

 • malin skriver:

  Haha! Jag var sån. gick dit med en kompis o snacka under tiden. Sen jag skaffade PT är det helt omöjligt oavsett om jag tränar med henne eller ensam. Jag måste tänka på både andning och teknik. Varken ser eller hör andra runt mig. Fokus är A och O. Skaderisken är stor om man är ofokuserad dessutom! Hejja dig Alex, sån inspiration!

 • nina skriver:

  Håller med dig, det är ju rimligt att man måste ta i ordentligt om man vill bli vältränad 🙂
  jag har en fråga dock, jag har precis kommit igång med min träning och jag är rätt otränad om man säger så. Ska jag ta i allt vad jag har från början, eller ska jag satsa på att bara träna regelbundet och ”lagom” tungt eller vad man ska säga, till en början? Jag är rädd för att skada mig, eller tappa motivationen om man kör fullt ut från början. Brukar må illa lätt om jag lyfter tränar med tunga vikter osv. Men det kanske ska vara så?

 • Linnéa skriver:

  Går ofta till gymmet själv men om jag tränar tillsammans med någon har jag som tur är en träningskompis som jag funkar jättebra med och vi hjälper varandra med fokus och pepp. Jag har dock varit med om kompisar som är helt ofokuserade, pratar eller bara står och spänner sig i spegeln. Det är det värsta jag vet haha, blir irriterad och får svårt att fokusera. Håller verkligen med om vad du säger!

 • Sara skriver:

  Jag håller med! När jag numera går till gymmet med en kompis snackar vi kanske en gång i kvarten då vi andas ut mellan olika övningar, ibland mellan övningar. Aldrig mer än så! Herregud, mitt fokus flyger ut ur fönstret om jag skulle göra på ett annat sätt, haha. Det är kul att ha träningskompisar men de ska ”användas” på rätt sätt 😉

 • Paula skriver:

  På mitt gym snackar vissa tjejer i telefon medans dem kör ett set haha helt borta!

 • Christine skriver:

  Tusen takk for at du er så sinnsykt flink til å inspirere og gi motivasjon! Stå på!

 • Anna skriver:

  Jag var på ett crossfitpass för ett tag sedan där tjejen som tränade närmast mig hela tiden upprepade att hon inte orkade mer. Till slut var jag bara tvungen att säga till henne att om hon orkade prata så orkade hon nog köra några varv till, och jo så var det ju ☺️

 • Frida skriver:

  Du är min största idol! Jag blir alltid så inspirerad av dig. Jag skulle gärna vilja ha tips på några nyttiga och snabba mellanmål 🙂

 • Rex skriver:

  Jag älskar tränade tjejer i mycket tighta kläder ;* Vilken skön rumpa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR