PANCAKE BREAKFAST

Alexandra Bring-25

Gjorde ShakeNMake med chokladmjölk i helgen och choklad. Haha! Alltså inte nyttigaste varianten men det blev oförskämt gott 😉 Banan och choklad gifter sig rätt bra alltså.. Mmmmm!! Förövrigt så kör vi kampanj i veckan på bland annat ShakeNMake – 2 för 429:- (ord. 538:-). Ni kan köpa det HÄR. De har varit helt slutsålt, men vi får leverans nu. Helt galet! Mycket som händer nu 😀 Är på tåget påväg mot Falun nu. Kommer bli roligt där! Har sjukt varma kläder och min  varmaste mössa haha. Höll på att svettas ihjäl på väg mot tåget så hoppas det är lite kyligt 😉 Förövrigt så har jag såna sjuka resbegär just nu. I need sun!
I did ShakeNMake with chocolate milk this weekend haha! Not the healthiest way but SO yummie ;)! Banana + chocolate is so good together. They been sold out but we are getting them back in stock now. I am on my way to Falun now with the warmest clothes I own haha. I need to travel to the sun soon!

8 reaktioner på “PANCAKE BREAKFAST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR