BRING WORKOUT WEEKEND

(null)

Snabba besked 😉 Fick många som mailade men inte hade råd eftersom jag heter Alexandra och glömmer bort när löning är. Haha! När man har eget företag kan löning vara när som. Men det finns några platser kvar 🙂 Väldigt mycket sista-minuten men finns en del som väljer bort annat för en helg med träning haha. Typ jag. Jag kommer inte fylla gruppen med 10 pers så vi kommer ha en liten mysig PT-grupp i helgen. Vissa kanske är ute efter billigare längre bootcamps och större grupper med mindre personlig hjälp och mest pepp, då är det här fel. Jag har inte så jättemycket tid över men tänkte ändå att det kunde vara kul då många känner sig osäkra på fria vikter osv. Fått massa frågor om att köra PT och jag kommer ej att köra individuella personer pga tidsbrist. Så istället tänkte jag att kommer bli sjuuuukt kul att köra som en skön tjejgrupp 🙂 Vi kommer att gå genom olika basövningar så som knäböj marklyft mm. Jag kommer visa mina bästa övningar och vi kommer köra ett pass. Vi håller till på Fit4Life helt nya lokaler på Söder. Katarina Bangata.

Det här är schemat för helgen

27/2 19.00 – 20.30 pass 1
28/2 13.00 – 14.30 pass 2
1/3 14.30 – ca 17.00 pass 3 + seminarium

De tre olika passen kommer att vara

1 ben/rumpass
1 ryggpass som avslutas med crossfit
1 mag- & axelpass

Det kommer vara fokus på teknik men även ett härligt träningspass efter varje teknikgenomgång. F4L Sofo är en crossfitbox dvs endast fria vikter. Det kommer även finnas utrymme för frågor, genomgång av andra övningar mm. FEMIMAL kosttillskott finns tillgängligt under alla pass. Det ingår även en goodiebag med lite överraskningar 🙂 Maila [email protected] och märk mailet med “BRING WORKOUT WEEKEND”.

Så taggad!!!!! Bästa träningshelgen kommer detta bli! 😀

1 reaktion på “BRING WORKOUT WEEKEND”

  • Sara skriver:

    Gud vad kul! Hoppas det blir lyckat, vilket jag inte tvivlar på! Jag hoppas det kommer något kul evenemang till våren så kanske jag tar mig en sväng från Borås till STHLM. Vore förbaskat kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR