FINEST AWARDS – NOMINERAD

Alexandra Bring-26
Me, Janni & Michaela on Finest Awards 2014

Först innan jag skriver något mer – TACK!!!!! <3 Jag vinner aldrig såna här saker och jag är inte jättemycket för events om jag ska vara ärlig. Vi hade jättekul förra året men jag och Ako kände oss lite malplacerade hahaha!  Men jag var så glad att han följde med fast han är ännu mer obekväm än mig. =) MEN i  år tänkte jag bara att äh, jag lägger inte ut något om det.. Så såg jag igår att jag ändå blivit nominerad. Så tack tack tack till er. Det är alltid kul att få ett kvitto på alla timmar som läggs här..OM ni tycker att jag förtjänar att utses till årets träning/hälsoblogg (eller vill se mig finklädd igen haha) så kan ni rösta på mig varje dag fram tills 15 mars HÄR. <3
THANK YOU FOR NOMINATING ME FOR THE SECOND YEAR as fitness/health blog of the year. We had fun last year but felt a bit strange to be out haha. I  was so happy that Ako followed me =) IF you think I deserve to get the award, or just want to see me and Ako in nice clothes haha, vote for me daily HERE <3

14 reaktioner på “FINEST AWARDS – NOMINERAD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR