#HEJAKALLA

Alexandra Bring-30
Alexandra Bring-28
Alexandra Bring-29
Alexandra Bring-31
Alexandra Bring-32
(null)

Här kommer lite bilder från gårdagens tripp till Falun tillsammans med Oral-B! Var det någon som hakade på oss på Snapchat under dagen? Har aldrig varit så flitig på att uppdatera ett konto haha! Så flitigt att jag nästan glömde bort att fota 😉 Vi fick också massa snaps under dagen som var underhållande. Lite bilder hann vi fota innan snön började falla. Det var  jätteroligt och såklart blev vi sjukt glada när Kalla kammade hem guldet! Whooop! 😀 Tusen tack för en grym dag gänget och Oral-B!
Here’s some pics from yesterdays trip to Falun with Oral-B! Did anyone follow us on Snapchat during he day? I never been so hyped about updating an account haha, I almost forgot to take pictures 😉 We also recieved a lot of snaps, so much fun. It was really good and we were trilled when Kalla won the gold! Whoop! 😀 Thanks for an amazing day girls + Oral-B!

7 reaktioner på “#HEJAKALLA”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Måste verkligen skriva att Ida lyser! Hon har fått en sån otrolig utstrålning det sista, vet ej vad det beror på men tycker hon utstrålar en otroligt härlig energi 🙂

 • Ellen skriver:

  Hej! Jag är en tjej på 15 år som tränar ca 3/4 gånger i veckan. Jag kör ca 1,5 h åt gången och brukar blanda styrke med löpning, men fokuserar mest på löpningen. Jag ska till sommaren springa flera löpartävlingar, men har ett mål på att kunna springa 5 km på ca 20 minuter. Ligger nu på ca 22/23 min. Brukar blanda intervallpass med långa löpturer både inomhus på band och ute, men det känns nu som att jag inte kommer någonstans. Jag ser ingen utveckling vilket leder till att jag snart tappar all motivation till att fortsätta. Jag skulle verkligen bli sååå glad om du kunde tipsa mig om bra pass att köra och tips för att uppnå mitt mål. Du är så grym!
  Tacksam för svar!

 • Terese skriver:

  Va?! Vad är din snapchat? 😀

 • Sara skriver:

  Det var riktigt kul att följa er på snapchat och ni var ju himla aktiva alltså. Haha. Så härligt!

 • Frida Matsdotter skriver:

  Man ser verkligen den härliga stämningen på bilderna! I helgen åker jag dit!

 • Erika skriver:

  Fick hem min första beställning av Femimals whey häromdagen och jag måste bara säga att du har lyckats GALET bra med smak och konsistens! Verkligen en av de bästa vassleproteinen jag har provat! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR