RALPH LAUREN SWEATERS

Desktop2

from – HERE (adlink)

Aaah älskar att Nelly plockat in Ralph Lauren! Ett av mina favoritmärken på baströjor =) Har ett par stycken! Tycker de är så fina. Hade velat ha bägge ovan! Problemet med gult är att man snabbt tröttnar men det är en sån fin färg. Helst på sommaren! Haha, någon annan än jag med vårkänslor eller? Får det direkt som solen skiner.. Vill bara ha bort denna årstid NU! Förlåt att jag klagar så mycket på vädret, ska försöka göra något åt det nästa vinter =) Jobbar så hårt jag kan.
I love the fact that Nelly has started selling Ralph Lauren! One of my fav brands on basic sweaters =) I have a couple! I think they are so nice. I want both. I have started to get spring feelings, as I always get when the sun is shining. Anyone feels me? I want this season gone NOW! So sorry that I always complain about the weather, I wil try to do something about it next winter =) I work as hard as I can.

2 reaktioner på “RALPH LAUREN SWEATERS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR