SNACK O CLOCK

Alexandra Bring-37
Alexandra Bring-38

HAHA! Pshila ville INTE att jag skulle fota 😉 Hon är så himla sällskapssjuk. Precis som en hund, går över en överallt och pratar med en. Så mysigt <3 Vi måste bara hitta en kompis till henne. Det är inte lätt! Uppfödaren är långt borta med nästa kull.. Funderar på rasen Russian Blue eller Scottish Fold. Någon som har erfarenhet? Kollat andra Ocicats men inte hittat någon som känns 100. Nu råkade detta bli ett kattilnägg, tänkte egentligen visa dessa riskakor. Sååååå goda! Med mörk choklad. Perfekt ha-med-i-väskan-om-det-krisar-mellanmål 😉  Slipper man bli hangryy liksom!! Puss
Pshila did noooot want me to take a photo haha! She loves to hang out. Just like a dog =) We just have to find her a friend. Its not easy! I am wondering about a Russian Blue or an Scottish Fold. Anyone that knows anything about it? Now this became a cat post haha. But I wanted to show you these rice cookies. So yummy!

14 reaktioner på “SNACK O CLOCK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR