SUNNY SIDE UP

Alexandra Bring-41
 
Alexandra Bring-44
Jacket – Barbour, sweater – GANT, bag – PRADA, shoes – Nelly

Känner mig alltid så töntig när jag ska ta bilder i vanliga kläder haha =) Eftersom jag inte är modeintresserad eller speciellt fashion. Men det har efterfrågats och vad gör man inte för er.. Det här hade jag på mig häromdagen och det var såååå nice med sol. Lite svårt att inte blunda bara. Längtar tills jag kan stänga in vinterkläderna helt. Fattar inte hur folk lyckas se snygga ut på vintern. Jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Är det något mer ni vill se här i bloggen? Har inte riktigt kommit in i vanan att fota utanför gymmet men försöker allt jag kan!! <3 Idag är dag 2 på BRING WORKOUT WEEKEND. Sååååå kul! Verkligen saknat att hålla träning!!!
I feel so dorky when I take photos in regular clothes haha =) Because I am not interested in fashion.. But it has been requested so I had too.. This was what I had on the other day and it was soooo nice with some sun. Hard to keep my eyes open though 😀 I can’t wait until it’s time to say bye bye to the winter clothes for real. I can’t believe how people manage to look good during the winter haha… Is there anything else you want to see more of? I am not yet used to take pictures during my days outside the gym but I am working on it!! <3

Alexandra Bring-46
Alexandra Bring-47

6 reaktioner på “SUNNY SIDE UP”

 • lena skriver:

  Hej fina Alexandra!
  Kan du snälla hjälpa mig att förklara vadBCAA är för något haha?
  Jag tränar ca 5-6 dagar i veckan och ÄLSKAAAR det och då kör jag mest cardio träning men även några core och bål pass.
  Pratade med en instruktör på gymmet som rekommenderade BCAA för återhämtning… Men jag är inte ute efter muskelbyggnad och är det väl vad BCAA gör, att hjälpa bygga muskler?
  Det är inte det att jag är rädd för muskler eller tycker att det är fult, utan tvärt om egentligen! Men jag har ganska lätt för att definiera mina muskler så att ta proteinpulver som ska öka byggandet känns liksom onödigt…
  Men något som återställer kroppen snabbare efter träningen hade ju alltid vart bra 😉 Är det BCAA som gäller då eller har du något annat tips?
  Tacksam för svar! Puss och kram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag vill gärna se mer bilder på mat! Love food 😀

 • Lovisa skriver:

  Skulle vara kul att läsa mer om vad du äter!:)

 • Milica Petrovic skriver:

  Your look great! Loveee the bag and sunglasses! 🙂 xoxo

  http://lavieenrosemp.blogspot.com/

 • Lisa skriver:

  Vilken storlek har du på jackan? 🙂

 • Sophia skriver:

  Hi igen ! I really like the pants – where are they from ?? :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR