LETS DO THIS

Alexandra Bring-49

WHOOP! Träningsväskan en stressig vecka. Just ABS-ORB är produkten som är minst till användning för mig eftersom jag inte vill ner i vikt. För en person som är ute efter att tappa lite så kör vi kampanj nu 2 för 549:- (ord. 698:-) tills imorgon. Ni hittar dem HÄR. Alla ingridienser i ABS-ORB har effekt för viktnedgång. De innehåller även krom som dämpar sötsug naturligt. Sjukt bra produkt men inte för mig =) Intas tillsammans med cardio för bäst effekt. Tyvärr finns inga mirakelpiller varken uppåt eller nedåt, men det här är ett bra hjälpmedel 😀 Man blir sjukt pigg av dom i alla fall så ibland tjuvar jag en ändå. Denna vecka har jag jobbat morgon-sen kväll varje dag + att vi flyttar.

3 reaktioner på “LETS DO THIS”

 • Julia skriver:

  Är dom stora och svåra att svälja?

 • Cassandra skriver:

  Känner mig alltid lite osäker på att testa sådan här produkter för att det alltid känns som att de kommer innehålla ”konstigheter” men det känns som om man kan lita på dig haha 🙂 Men skulle inte du kunna berätta lite mer om dessa produkter? Vilka har störst användning av det? Själv tränar jag 5 ibland 6 ggr/vecka och varierar då mellan kondition och styrketräning, har man användning av dessa produkter då? Tänker på denna och aminosyrorna som du berättat om tidigare? Liksom lite mer vem det är riktat mot, varför man bör ta dem och om det kan ställa till med problem?

  Tack för en grym blogg! Kram.

 • Janina skriver:

  Omgosh those are the coolest colors combination on a pair of sneakers ever!
  XO Janina
  http://janinafran.blogspot.ca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR