WORKOUT WITH MA GIRL

Alexandra Bring-79
Alexandra Bring-80
TIGHTS – HERE (adlink)
Alexandra Bring-81
Alexandra Bring-82
Alexandra Bring-83
Alexandra Bring-84
Alexandra Bring-85
Alexandra Bring-86

Fan lyckades inte hitta toppen någonstans online!! Jaja, den kommer från samma set som tightsen =) Igår körde jag med min GRYMMA tjej Vickan! Alltså sååååå stark. Körde liksom viktade chins med 10 kg. Orkar inte med mina tjejkompisar, dom är så jävla grymma! Haha 😀 Det är så inspirerande att träna med mina duktiga vänner. Är så himla tacksam över att jag lärt känna Vickan och Mimmi <3 VI hade så jävla kul igår, mina kinder är helt ömma. Det började när vi smög in i Mimmis hus och tog massa stalker-bilder. Blev typ åtta år igen haha. Näää det är fantastiskt vilka fina människor jag har i mitt liv. Är sååå tacksam! De sägs att man blir ett mellanting av de 10 personer man spenderar mest tid med, välj klokt =)  Jag körde i alla fall rygg/mage, med pull-ups och en magcirkel. Körde ganska lätt pass men det kändes ändå bra. Träningsvärk idag haha!

På tal om grymma tjejer, vi kör 20% off HELA FEMIMAL.COM detta dygn för att gratta lite extra på Internationella Kvinnodagen. Jag förespråkar GIRL POWER varje dag, men ibland kan det vara skönt med en extra påminnelse <3 Jag är så jävla stolt över att vara tjej, att vara självständig och inte vara rädd för att ta plats, vara stark och vara mig själv. VI TJEJER ÄR GRYMMA, HEJA!

3 reaktioner på “WORKOUT WITH MA GIRL”

  • Maria skriver:

    Vilket Sats-center är det där? Ser jättefint och fräscht ut! (:

  • Dixi Wonderland skriver:

    Älskar att du är så galet positiv! Man blir alltid så glad av att titta in på din blogg för vid första anblick så dömer nog många människor dig på grund av ditt utseende men så läser man dina texter och du är så långt ifrån de dömande orden! En genom go tjej som alltid ger sina vänner så fina ord och som alltid sprider bra energi! Kram på dig 🙂

  • Petra skriver:

    Ååå vilken snygg träningsoutfit du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR